Παντρεύτηκε ο Πρόδρομος

07.02.2013
Τον θυμάσαι τον Πρόδρομο τον Καθηνιώτη τον σταρ του πρώτου Big brother και κάποτε πανελίστας της Μαριέττας Χρουσαλά;

Ε το αγόρι αυτό παντρεύτηκε πρόσφατα και όχι νύφη δεν ήταν η πάλαι ποτέ Αγνή του, που για χρόνια την βλέπαμε στο πλευρό του. Αλλά μία δασκάλα η Αλεξάνδρα με την οποία τους συνδέει μία ρομαντική ιστορία χρόνων.

Σύμφωνα με το entertv, το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο με πολιτικό γάμο στην Αγριά Βόλου, όπου διδάσκει εκεί η καλή του. Ο, δε, θρησκευτικός θα γίνει το καλοκαίρι στη Σκόπελο, απ’ όπου κατάγονται και οι δύο. Κουμπάρος στον γάμο δεν ήταν ο πάλαι ποτέ Τσάκας (όχι ο Βλάσης, ο Γιώργος) αν και τότε στο Big brother οι δύο άνδρες είχαν δώσει τα χέρια για κουμπαριά, αλλά ο αδερφός του Πρόδρομου και η αδερφή της Αλεξάνδρας.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 1992, όταν κι έγιναν ζευγάρι, όμως, δεν κράτησε πολύ και χώρισαν. Αλλά τελικά ήταν γραφτό να είναι μαζί κι έτσι μετά από πολλά χρόνια ενώθηκαν και πάλι οι δρόμοι τους. Πριν από 9 μήνες συναντήθηκαν κι έγιναν ζευγάρι, ενώ όπως διαβάζουμε, ο Πρόδρομος της έκανε πρόταση γάμου μία εβδομάδα μετά. Μάλιστα, είναι τόσο ερωτευμένος, που έκανε τατουάζ στο χέρι του το όνομα της νύφης!