Η Ελένη ρώτησε καλεσμένη στον αέρα: "Σεξ κάνεις;"

28.12.2012
Από αυθορμητισμό η Ελένη μας, άλλο τίποτα, μας έχει συνηθίσει και φροντίζει να μας ανανεώνει το ενδιαφέρον κάθε τρεις και λίγο.

Αυτή τη φορά μια ερώτηση πήγε να κάνει στην καλεσμένη της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά λίγο το γεγονός ότι ήταν στον αέρα, λίγο το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή την έπιασε ο φακός, το «κακό» έγινε.

Στον καναπέ της Ελένης κάθισαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου κι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η κουβέντα ήρθε στα ερωτικά κι η Ελένη ρώτησε την Πηνελόπη πώς είναι στα ερωτικά της αυτή την περίοδο.

Η ηθοποιός προσπάθησε στην απάντησή της να το πάει δια της πλαγίου οδού, λέγοντας ότι είναι «καλά είμαι τώρα, μια χαρά». Έλα που η Ελένη δεν ικανοποιήθηκε με την απάντηση και την ξαναρωτάει «μια χαρά κι εντάξει;».

Επειδή με την όλη στιχομυθία άκρη δεν έβγαινε, δεδομένου ότι η Πηνελόπη δεν έδινε λεπτομέρειες, η Ελένη είπε να περάσει στο ζουμί και τη ρώτησε ψιθυριστά «Σεξ κάνεις;».

Εκείνη τη στιγμή, όμως, την τσάκωσε η κάμερα και το είδαμε κι εμείς. «Αγανάκτησε» η Ελένη μας και μονολόγησε «όλα πια θέλετε να βλέπετε». Ε μα, πέστα, Ελένη μου, εγώ σε νιώθω.

Ν.Ε.