Βουνό με βουνό: η Μπαρμπαρίγου στη Μενεγάκη!

20.12.2012
Το ακούσαμε χτες, περιμέναμε να το δούμε σήμερα! Ε, ναι λοιπόν, βουνό με βουνό δεν σμίγει αλλά στο στούνιο της Ελένης όλα μπορούν να σμυβούν και όλοι οι καλοί χωράνε.

Φυσικά, η εισαγωγή έγινε πριν μέρες, όταν η Ωραία Ελένη αποκάλυψε πως έφαγε και ήπιε στο μαγαζί της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Σήμερα λοιπόν, μετά από χρόνια, μπηχτές, μίση και πάθη, την ξαφνική αποχώρηση της εθνικής μας μαγείρισσας από την τότε πρωινή εκπομπή της Ελένης και πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα και των δύο, η Αργυρώ επέστρεψε στην κουζίνα της Μενεγάκη!

Η Αργυρώ θύμιζε στο ορκίζομαι, κάτι άπιστα αγόρια που μετά από πολλά ξενοκοιτάγματα επιστρέφουν στην καλή και υπομονετική τους σύζυγο! Η Ελένη ήταν πιο χαλαρή αλλά η Μπαρμπαρίγου υπήρξε πιο συναισθηματική. Βούρκωσε δύο- τρεις φορές με άσχετες αφορμές αλλά φαινόταν πως επέστρεφε εκεί που αγαπάει πιο πολύ.

Που είναι η κουζινάρα μου σου λέει, η τηλεθέασή μου, που είμαι εγώ που κάθομαι και μαγειρεύω μια φορά την εβδομάδα, μόνο γλυκά στον ΑΝΤ1 (το εξέφρασε και το παράπονο)!

Η Μενεγάκη πάλι, έχει βάλει σκοπό να τα ξαναβρεί με όποιο παλιό της συνεργάτη είχε πικραθεί.

Φέτος είδαμε τη Ζαρίφη και πάλι στο πάνελ, συμφιλίωση είχαμε και με τον Μάρκο Σεφερλή, κι ο Καναράκης πέρασε από τον καναπέ, μόνο ο Ματέο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, άντε και ο Λάτσιος! Κανένα έλεος απέναντι στην Ελεονώρα που την ίδια στιγμή προσπαθούσε να κάνει τηλεθέαση με καλεσμένη την Κατερίνα Τσαβαλου (!)

Τι να πεις! Μόνο να πεις- Καλλίδη βλέπεις; Μήπως η Αργυρώ "πριονίζει" τη θέση σου;

Κατίνα!