Προσοχή: Η Σταμάτη κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχο

13.12.2012
Εκεί, στο Πρωινό mou είναι όλο αποκαλύψεις κι ενίοτε όλο πικάντικες αποκαλύψεις, ακατάλληλες για την ώρα.

Τέτοιες πικάντικες είχαμε και το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την Anne Hathaway η οποία εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο σε πρεμιέρα και οι παπαράτσι απαθανάτισαν την πιο hot σκηνική της χρονιάς, τα απόκρυφα της ηθοποιού όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο.

Εννοείται, ότι το σκηνικό αυτό δεν δύνατο να περάσει ασχολίαστο από την παρέα του Πρωινού mou. Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να εξηγήσει ότι για τις τουαλέτες υπάρχουν ειδικά εσώρουχα που μπορεί να φορά η γυναίκα, αλλά αν έχεις στο πάνελ την Σάσα Σταμάτη, δεν ανοίγεις θέματα γυναικεία και κυρίως μόδας. Κι αυτό, διότι η συνεργάτιδα τους με απόλυτη φυσικότητα αποκάλυψε ότι δεν φορά εσώρουχο στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όχι γιατί το έχει γούρι, αλλά δεν θέλει αν διαγράφεται από την τουαλέτα.

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την αποκάλυψη της Σταμάτη ξεκίνησαν τα αντρικά σχόλια (μπορείς να φανταστείς) με τις λέξεις «βρακί» και «ξεβράκωτη» να δίνουν και να παίρνουν. Η Σκορδά πάνω στον χαβαλέ, πήρε θάρρος κι έκανε απόπειρα να σχολιάσει τι εσώρουχα φορά ο σύζυγος, αλλά το αυστηρό του ύφος την επανέφερε γρήγορα και άδοξα στην τάξη.

Γιατί, ο Λιάγκας μπορεί να αποκαλύπτει τι χρώμα εσώρουχο φορά ο Ησαίας Ματιάμπα την Πρωτοχρονιά, αλλά για το δικό του σώβρακο, κουβέντα να μην γίνεται.