Παλαιτσάκη: Είχε χωρίσει, αλλά διαφήμιζε τον έρωτα της

28.11.2012
Μεταξύ μας, αλλά η είδηση ότι η Νανά Παλαιτσάκη χώρισε μετά από 3,5 χρόνια σχέσης κανονικά δεν θα μας σόκαρε.

Αλλά τώρα, το παραδεχόμαστε μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και ο αγαπημένος της, Άλεξ Κρητικός χώρισαν, μάς έπεσε το σαγόνι. Γιατί βλέπεις, πριν έναν μήνα το πρώην ζεύγος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε αποκλειστικά και μόνο για τον έρωτα του και τη σχέση του.

Τότε, που ο Κρητικός έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τις «προχώ» σχέσεις με τις φίλες του (κοιμάται μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι) και η Παλαιτσάκη γούρλωνε μάτι από την έκπληξη και το σοκ. Αν και η σχέση τους μάς είχε παραξενέψει αρκετά, σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ο χωρισμός τόσο σύντομα.

Κι έρχεται τώρα το δεύτερο το σόκι, αφού η Παλαιτσάκη όχι μόνο παραδέχεται ότι χώρισαν, αλλά αποκαλύπτει ότι αυτό έγινε πριν την εκπομπή της Τατιάνας! Με λίγα λόγια, όταν πήγαν στο «Μίλα» είχαν ήδη χωρίσει! «Η εκπομπή αυτή ήταν προγραμματισμένη, και επειδή είχα δώσει το λόγο μου κι επειδή με το σύντροφο μου είχα καλή σχέση, δεν είχα σκοπό να τινάξω μια επαγγελματική δουλειά στον αέρα» δήλωσε στη Μεσημεριανή Μελέτη.

Άρα, ανέβασαν μια... παράσταση ενός ερωτευμένου ζεύγους, όπου στο τέλος προέκυψε ότι υπάρχει και ζήλεια μεταξύ τους, αφού ο Κρητικός ψάχνει τα μηνύματά της, ενώ η Παλαιτσάκη το αποφεύγει για να μην ταραχτεί! Να τους στείλουμε το... Όσκαρ ε;