Ελένη: Ανησυχεί για την ταύτιση που έχει με Λάτσιο

19.11.2012
Με την πρεμιέρα του Dancing with the stars ασχολήθηκε και η εκπομπή της (αφηρημένης) Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια με το «καλησπέρα» μάς ενημέρωσε ότι είδε όλο το live και είναι να απορείς πώς βάσταξε ξύπνια μέχρι τη 1 και βάλε τα μεσάνυχτα. Οι, δε, συνεργάτες της έκαναν την ανάλυση τους για την πρεμιέρα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να «ρίχνει» στο τραπέζι την «κόντρα» Γιάννη Λάτσιου και Ζέτας Μακρυπούλια και το «πινγκ πονγκ» σποντών των δύο.

Του Γρηγόρη καθόλου δεν του αρέσει το παιγνίδι που γίνεται. «Το βρίσκω μανιέρα αυτό με τον κύριο Λάτσιο και τη Ζέτα Μακρυπούλια.. Να ρίξω μια σπόντα, να μου την πεις, να σου την πω» είπε για να διαφωνήσουν οι υπόλοιποι. Η Ελένη σα να βρισκόταν στον... πλανήτη χάπι έμοιαζε να μην καταλαβαίνει για ποιο θέμα λένε (ή μήπως καταλάβαινε;). Όταν όμως της εξήγησαν ότι αναφέρονται στις «κόντρες» που έχει ανοίξει ο πρώην σύζυγος και αν ενοχλήθηκε με την Μακρυπούλια, το Λενιώ είπε την άποψή της.

Εξάλλου, εκείνη ξέρει τον Λάτσιο καλύτερα. «Εγώ ένιωσα ότι ενοχλήθηκε ο Γιάννης! Δεν ήθελε τράβηγμα. Ήθελε κι εκείνος να το πάει πιο γρήγορα» είπε. Και όταν η κουβέντα πήγε στη βαθμολογία, έριξε ατάκα: « Εγώ χθες συμφώνησα εντελώς μαζί του με τη βαθμολογία!! Αφού αναρωτήθηκα βρε παιδί μου τέτοια ταύτιση; Τι γίνεται»;; Έλα ντε τι γίνεται; Να σκιαχτούμε;