Γνωστή τραγουδίστρια «έφαγε» πόρτα από το Dancing

15.11.2012
«Και δεν χτυπάει το τηλέφωνοοοο, με πνίγει το παράπονοοοο». Με τη χαρά και τον καημό έμεινε πάνω από το ακουστικό γνωστή τραγουδίστρια

αφού περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο και να την ειδοποιήσουν από το Dancing with the stars ότι ξεκινάει πρόβες. Ο λόγος για την Κρυσταλλία από τους Otherview, η οποία όπως αποκάλυψε, είχε συμφωνήσει να χορέψει στο show του ΑΝΤ1, αλλά φευ ποτέ δεν την ειδοποίησαν. Και κυρίως ποτέ δεν της εξήγησαν γιατί ακύρωσαν τη συμφωνία.

«Ενώ είχα συμφωνήσει με το Dancing, τελικά δεν θα είμαι. Δεν αισθάνομαι πικρία, αλλά θα ήθελα πολύ να χορέψω και προετοιμαζόμουν γι’ αυτό. Τον λόγο που δε θα συμμετάσχω δεν τον έμαθα ποτέ! Δεν πειράζει όμως…», αποκάλυψε η τραγουδίστρια, στην εκπομπή Movie and Stars.

Όσο για τα προσωπικά της, (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) αυτή την περίοδο είναι μόνη σαν το λεμόνι. Παραδέχεται, δε, ότι τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν τρία χρόνια. Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υποθέτουμε ε;

«Μου αρέσει ο άνδρας να έχει χιούμορ, να είναι πολύ καλός φίλος, σοβαρός και απλός. Τελευταία φορά είχα ερωτευτεί πριν από τρία χρόνια. Αυτό που με ξενερώνει είναι το άκομψο πέσιμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.