Γερμανού: Η άγνωστη σχέση & χωρισμός μετά το Νινιό

03.10.2012
Όλο εκπλήξεις που σε αφήνουν άφωνο είναι τα ερωτικά της Ναταλίας Γερμανού, με την παρουσιάστρια να μας τη φέρνει για τα καλά.

Εκεί, που μέχρι χθες γράφαμε για τη σχέση της με τον Γιώργο Νινιό και λέγαμε ότι η Ναταλία παραδέχτηκε στην εκπομπή της ότι έχουν χωρίσει (χωρίς να αναφέρει το όνομα του) εκεί μαθαίνουμε ότι αναφερόταν σε άλλον άνδρα!!! Έμεινες;

Εμείς να δεις όταν διαβάσαμε στο περιοδικό ΟΚ ότι η Γερμανού χώρισε πρόσφατα, αλλά ΟΧΙ με το Νινιό, αλλά με 41χρονο αρχιτέκτονα από τη Θεσσαλονίκη!!!!! Κάγκελο; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια χώρισε με τον ηθοποιό στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου, φιλικά και αθόρυβα, ενώ δε σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία. «Ήταν τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνος είναι μοναχικός και αγαπάει την απομόνωση, ενώ εκείνη είναι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική» αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Ένα μήνα αργότερα ένας άλλος άνδρας κέρδισε την καρδιά της φρεσκοχωρισμένης Ναταλίας, με τον οποίο γνωρίζονταν χρόνια, αλλά το καλοκαίρι τούς βγήκε το ερωτικό. Έκαναν μαζί διακοπές, τα πέρασαν ζάχαρη, αλλά φευ, ούτε και αυτή η σχέση προχώρησε, αφού η απόσταση έφερε το τέλος! Και γι αυτό το τέλος τη ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντας στην εκπομπή κι εκείνη απάντησε θετικά.