Γερμανού: Η ψυχρή απάντηση στο μήνυμα της Σίσσυς

24.09.2012
Να κάτι τέτοια κάνει η Ναταλία Γερμανού και στο τέλος θα τής βγει το όνομα όσο αφορά τις σχέσεις της με πρώην συνεργάτιδές της.

Τη μία η Έλενα Παπαβασιλείου «πετάει» καρφιά ότι δεν... ήταν μες στην καλή χαρά με την οικοδέσποινα και το παρεάκι. Και την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου, που καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να δείξει ότι τα χρόνια που συνεργάστηκε με τη Ναταλία ήταν ωραία και χαρούμενα, η Γερμανού δε δείχνει να τρελαίνεται κιόλας.

Σε μπέρδεψα; Πρόσεξε να δεις πώς έχουν τα πράγματα. Η Σίσσυ, πλημμυρισμένη προφανώς από αναμνήσεις για τα χρόνια του «Μες στην καλή χαρά» έστειλε στην Γερμανού μέσω Twitter, ευχές για τη νέα σεζόν και συγχαρητήρια για το τρέιλερ. Και ήτο το μήνυμα της Χρηστίδου μες στον ενθουσιασμό.

«Νταξ, τέλειο τρέιλερ! Και ο Παυλίτος γεμάτος δράση και κίνδυνο! Καλή αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά, αλλά φευ, δεν είχαμε τον ίδιο ενθουσιασμό από την άλλη πλευρά. Τι λες πώς απάντησε η Ναταλία στην Σίσσυ; Με ένα σκέτο «ευχαριστούμε»! Τίποτε άλλο. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, πάλι καλά να λέει το Σισσάκι που η φιλενάδα της απάντησε, έστω και με ένα σκέτα νέτα. Από το ολότελα....