Το άγνωστο δράμα διάσημης ηθοποιού

10.08.2012
Φέτος, το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην πιο πετυχημένη σειρά, τα μηχανάκια της AGB κάθε βράδυ κάνουν «πάρτι», εκατομμύρια Έλληνες την έχουν αγαπήσει, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν γοητευμένοι, ακόμη και ερωτευμένοι με την όμορφη πρωταγωνίστρια.

Ο λόγος για την τηλεοπτική «Σιλά» ή κατά κόσμο την Cansu Dere, η οποία από πέρυσι που μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή ως συμπρωταγωνίστρια του «Εζέλ» κέρδισε το ελληνικό κοινό. Ωστόσο, φαίνεται ότι στην περίπτωση της όμορφης Τουρκάλας η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αφού και στην πραγματικότητα έχει βιώσει το δικό της ερωτικό δράμα.

Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της ζωής, ωστόσο στην προσωπική της ζωή τα σχέδια της ανατράπηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Η 32χρονη ηθοποιός για έξι χρόνια είχε δεσμό με τον Τούρκο συνάδελφό της Cem Yilmaz, ο οποίος παίζει κυρίως σε έργα δικής του παραγωγής, καθώς πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο.

Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει τρεις φορές, αλλά στο τέλος κατέληγε μαζί. Ωστόσο, ο τελευταίος τους χωρισμός ήταν και ο φαρμακερός, αφού εκείνος την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Και δεν έφτανε αυτό, απέκτησε και παιδί μαζί της.

Αυτό και αν είναι σενάριο για σίριαλ. Η Cansu για πολύ καιρό είχε πέσει στα πατώματα, αλλά τελικά βρήκε το νέο έρωτα στο πρόσωπο του φωτογράφου Cen Aydin, ο οποίος της έφερε το χαμόγελο στα χείλη. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και η όμορφη ηθοποιός φαίνεται ότι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκονται διακοπές στις Μαλδίβες, ενώ και τα επαγγελματικά της συνεχίζουν να… ανθούν, αφού η «Σιλά» είναι από τις πιο περιζήτητες και διάσημες ηθοποιούς στη χώρα της.