Φως στο τούνελ με το συμβόλαιο του Παπαδάκη

12.07.2012
Τέλος μπήκε στο «θρίλερ» με το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 κι εκτός απροόπτου τον Σεπτέμβριο θα μας πει για ακόμη μία χρονιά «καλό χειμώνα».

Όχι, τίποτε άλλο, αλλά πριν λίγες μέρες που μας αποχαιρέτησε, δεν μας είπε «ραντεβού το Σεπτέμβρη» και πολύ μας κακοφάνηκε. Τόσα χρόνια τον έχει συνηθίσει ο οργανισμός μας.

Αλλά, βλέπεις, ήταν τόσο ρευστά τα πράγματα ανάμεσα στις δύο πλευρές, που μέχρι τελευταία στιγμή, ουδείς γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι. Αλλά όλα πήγαν καλά και πριν δύο μέρες ο Παπαδάκης είχε ραντεβού με ανώτατο στέλεχος του καναλιού, όπου συζήτησαν τα πάντα. Από το πώς θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μέχρι τη μείωση στο μπάτζετ. Μετά από πολύωρη συζήτηση κι αφού κατέστησαν σαφές και οι δυο πλευρές πως στόχος τους δεν είναι ο «χωρισμός», ορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη μέρα.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης ο παρουσιαστής επικοινώνησε τηλεφωνικά με στέλεχος του ΑΝΤ1, και όπως όλα δείχνουν, συμφώνησαν να συνεχίσουν κανονικά από Σεπτέμβρη τη συνεργασία τους.