Ελένη: Το συγκινητικό αντίο στο φίλο της, Κώστα Καρρά

07.05.2012
Ιδιαίτερα συγκινημένη και πολλές στιγμές βουρκωμένη ήταν την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια με ένα εκτενές αφιέρωμα, περίπου μίας ώρας, αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο τον αγαπημένο της φίλο, Κώστα Καρρά.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ φορτισμένη και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για τον χαμό του γνωστού ηθοποιού, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Πάτερ Ημών» κι έκτοτε τους έδενε μία δυνατή φιλία. Και για τη φιλία αυτή, αλλά και πόσο τη βοήθησε ο Καρράς στη ζωή της, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα, μίλησε η ίδια φανερά στεναχωρημένη.

Εξάλλου, είναι από τις λίγες φορές που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής η Ελένη δεν είχε όρεξη και απείχε πολύ από την χαλαρή και μες στην τρελή χαρά διάθεση, που έχει σχεδόν κάθε μέρα. "Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έφτασε στ' αυτιά μας χθες το μεσημέρι. Ένας φίλος μου, πολύ δικός μου άνθρωπος, πολύ αγαπημένος μου, ο Κώστας Καρράς έφυγε από τη ζωή. Εγώ θέλω να εκφράσω τα πραγματικά μου, αληθινά και βαθιά μου συλλυπητήρια στη λατρεμένη του γυναίκα και στον πολυλατρεμένο μοναχογιό του. Καλό ταξίδι Κώστα! Εμείς πάντα θα σ' αγαπάμε!", προλόγισε βουρκωμένη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σημαντική και διακριτική στήριξη που είχε από τον ηθοποιό στη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά προχώρησε σε ένα εκτενές αφιέρωμα στον μεγάλο ηθοποιό, που έχασε τη μάχη με τον θάνατο στα 74 του χρόνια.

Κάθε φορά που τελείωνε και μία ενότητα από το αφιέρωμα κι επιστρέφαμε στην Ελένη, εκείνη ήταν σχεδόν δακρυσμένη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία τους στο «Πάτερ Ημών», αλλά και πώς ο Καρράς την έπεισε να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ»!

«Ήταν ο άνθρωπος που όχι μόνο με έσπρωξε στον «Πρωινό Καφέ», αλλά με συνόδευσε την πρώτη μέρα και με συζήτησε ένα μήνα πριν και μου έκανε αυτό που λέμε ψηστήρι, ότι δηλαδή πρέπει να το κάνω όσο κι ας μου φαινόταν αδύνατο» και συνέχισε:

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της στο «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε χάρη σε παρέμβαση του Καρρά, ενώ εκείνος την βοηθούσε να μάθει τα λόγια, καθώς δεν μπορούσε να τα θυμηθεί με τίποτα και ήταν η χαϊδεμένη του, που την είχε πάντα υπό την προστασία του.