Καμπούρη: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της

08.02.2012
Μία πραγματικά συγκινητική εκπομπή ήταν αυτή της Δέσποινας Καμπούρη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Μία πραγματικά συγκινητική εκπομπή ήταν αυτή της Δέσποινας Καμπούρη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο και τους κωφάλαλους γονείς του. Και κάτι η συγκινητική ιστορία, κάτι ένα βίντεο που έπαιξαν, κάτι οι ευαισθησίες της παρουσιάστριας ήρθε το Δεσποινάκι κι έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.

Ειδικά, όση ώρα ο Βισκαδουράκης έλεγε την ιστορία του, η Καμπούρη ήταν μέσα στη συγκίνηση. Το ίδιο και οι τηλεθεατές...

«Τη γειτονιά μου τη γνώρισα μετά τα 18 μου, όταν έφυγα από το ορφανοτροφείο και μου έδωσαν οι καλόγριες το χαρτί ότι είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος. Εγώ δεν γνώριζα καν ποια είναι η διεύθυνση του σπιτιού μου, αλλά εγώ τις δυσκολίες δεν τις έπαιρνα μέσα μου γι’ αυτό είμαι φύση και θέση αισιόδοξος άνθρωπος», ενώ αποκάλυψε ότι είχε δύο κωφάλαλους γονείς που έκαναν πέντε παιδιά. Μάλιστα, τα δύο είναι κι αυτά κωφάλαλα.

«Η ζωή δεν είναι κινηματογράφος. Δεν με περίμενε κανένας. Έχω περιπλανηθεί μέχρι τώρα. Από μικρό παιδί ζούσα στην κρίση και παραμένω μέσα στην κρίση», είπε. Αποκάλυψε επίσης, ότι γνώρισε ανθρώπους που τον βοήθησαν, δίνοντας του πράγματα που οι ίδιοι μπορεί να μην χρειάζονταν, αλλά για εκείνον ήταν σημαντικά. Έναν καναπέ, ένα κρεβάτι, ένα πλυντήριο. Όλα δανεικά.

«Εγώ μέχρι τα 30 μου ζούσα στα υπόγεια. Πίστεψέ με και πολύ ωραίες γυναίκες είχα στο κρεβάτι μου και πολύ ωραία ζωή πέρασα, απλώς δεν πέρασα τη ζωή που θα πέρναγαν κάποιοι άλλοι» και συνέχισε «Εγώ δεν είχα βοήθεια από πουθενά. Ούτε από την οικογένειά μου, ούτε από τα αδέλφια μου, ούτε από κανένα. Γι’ αυτό λέω ότι πάντα υπάρχουν λύσεις στις δυσκολίες της ζωής για όλους μας».