Φερεντίνος: Τάραξε την Σίσσυ για τη Θρασκιά!

24.10.2011
Η άγνοια σκοτώνει, αλλά και αναστατώνει! Και μια του «ανίδεου» Χρήστου Φερεντίνου, δυο του «ανίδεου» Χρήστου Φερεντίνου, στην τρίτη… καίγεται! Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση άλλη ήταν αυτή που… κάηκε κ

Η άγνοια σκοτώνει, αλλά και αναστατώνει! Και μια του «ανίδεου» Χρήστου Φερεντίνου, δυο του «ανίδεου» Χρήστου Φερεντίνου, στην τρίτη… καίγεται! Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση άλλη ήταν αυτή που… κάηκε και συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου!

Έπαιξαν που λες στο Πρωινό ΑΝΤ1 δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά σχετικά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μικρή παρένθεση: πάνω στην κουβέντα ακούσαμε την Χρηστίδου να λέει ότι ο Παύλος Σταματόπουλος τη ρώτησε αν μπορούν να παίξουν το βίντεο με την Θρασκιά κι εκείνη έδωσε το… οκ. Χμ…. Τέλος πάντων, το περίφημο βίντεο έπαιξε και μετά όλοι άρχισαν το σχετικό σχολιασμό.

Και ναι η Σίσσυ συμμετείχε στην κουβέντα εξηγώντας πώς είναι η γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δηλαδή έλεγε εκείνη πως ήταν έγκυος! Κι εκεί που έλεγε κι έλεγε για τον εαυτό της, ο Φερεντίνος που ήξερε πόσα παιδιά έχει η Ράνια, αλλά δεν ήξερε ότι δεν είναι φίλες, τη ρώτησε: «κολλητή σου δεν είναι η Ράνια»…. Ουπς, say it again.

Για το πότε κόπηκε (προς δευτερόλεπτα) η λογοδιάρροια της Χρηστίδου δεν μπορείς να φανταστείς. Ξεροκατάπιε, πήρε μια ανάσα και συνέχισε, λέγοντας ότι με την Θρασκιά δεν είναι πια κολλητές, αλλά δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό στην εκπομπή, για να μην πιστέψουμε εμείς ότι είναι κατευθυνόμενο. Είπε, όμως, ότι την αγαπά πολύ, είναι μέσα στην ψυχή της, στην καρδιά της, στο μυαλό της και μπλα μπλα μπλα.... Κάπου εκεί, άλλαξα κανάλι... Με έπιασε πονοκέφαλος!