Η Παπαρίζου μιλάει για το Dancing on Ice

11.10.2011
Θα είναι ή όχι η Έλενα Παπαρίζου στο Dancing on ice; Κάποιοι επιμένουν ότι η αοιδός είπε το μεγάλο «ναι» στον ΑΝΤ1 και θα καθίσει στην επιτροπή και άλλοι ότι όχι μόνο δεν θα είναι, αλλά θα επιστρέψει στην Σουηδία. Μέχρι στιγμής

Θα είναι ή όχι η Έλενα Παπαρίζου στο Dancing on ice; Κάποιοι επιμένουν ότι η αοιδός είπε το μεγάλο «ναι» στον ΑΝΤ1 και θα καθίσει στην επιτροπή και άλλοι ότι όχι μόνο δεν θα είναι, αλλά θα επιστρέψει στην Σουηδία. Μέχρι στιγμής η Έλενα απέφευγε να τοποθετηθεί, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά της για τις προθέσεις της.

Μέχρι που τη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού mou» στην εκδήλωση για τη Νάνα Μούσχουρη και για πρώτη φορά μίλησε για το Dancing. Επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο για να είναι στην κριτική επιτροπή και παραδέχτηκε ότι η πρόταση την ενδιαφέρει.

«Το σκέφτομαι πολύ θετικά να είμαι στην επιτροπή. Όμως δεν είμαι ακόμη έτοιμη να απαντήσω. Θέλω να ξέρω ότι ο χρόνος το επιτρέπει» είπε η Παπαρίζου και μακάρι να πει το «ναι» να έχουμε κάποιο ενδιαφέρον να βλέπουμε το εν λόγω show.