Περαστικός χούφτωσε ρεπόρτερ στον «αέρα»

11.10.2011
«Χούφτωσ’ την, χούφτωσ’ την» Βρε μπας κι εκεί στα μακρινά τα ξένα, βλέπουν... Διονύση Παπαγιανόπουλο και όπου βρουν... χουφτώνουν; Γιατί τα κουλά και τα παράδοξα δε συμβαίνουν μόνο στην ελληνική τηλεόραση.

«Χούφτωσ’ την, χούφτωσ’ την» Βρε μπας κι εκεί στα μακρινά τα ξένα, βλέπουν... Διονύση Παπαγιανόπουλο και όπου βρουν... χουφτώνουν; Γιατί τα κουλά και τα παράδοξα δε συμβαίνουν μόνο στην ελληνική τηλεόραση. Όπως είδαμε στην "Πρωινή Μελέτη", συμβαίνουν και στο εξωτερικό και για του λόγου το αληθές, γυναίκα ρεπόρτερ κάτω από δύσκολες συνθήκες είχε βγει στον «αέρα» κι έδινε ρεπορτάζ για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Κι ενώ το ρεπορτάζ ήταν σε εξέλιξη περνάει ένας τύπος, ο οποίος πρέπει να ήταν φαν της ρεπόρτερ (ή του χουφτώματος), την θαύμασε (ήταν και όμορφη) και φεύγοντας την τσίμπησε στα οπίσθια. Οι παρουσιαστές στο στούντιο έμειναν άφωνοι, αλλά εύγε στη ρεπόρτερ η οποία όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά συνέχισε το ρεπορτάζ σα να μην είχε συμβεί τίποτε.