Η πρεμιέρα Φαίης - Λιάγκα!

10.10.2011
Στη «μάχη» της πρωινής ζώνης μπήκε πρώτο το «Πρωινό mou» και με τον αέρα της εμπειρίας και της περσινής πρωτιάς, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας μας καλωσόρισαν άνετοι και χαλαροί, σα να μην πέρασαν

Στη «μάχη» της πρωινής ζώνης μπήκε πρώτο το «Πρωινό mou» και με τον αέρα της εμπειρίας και της περσινής πρωτιάς, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας μας καλωσόρισαν άνετοι και χαλαροί, σα να μην πέρασαν οι τρεις καλοκαιρινοί μήνες.

Αν και η Φαίη ήτο κομμάτι τρακαρισμένη, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον σύζυγο Γιώργο που έχει αποδειχθεί για την εκπομπή ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ειδικά, σε ο, τι έχει να κάνει με την ενημέρωση…

Ο Λιάγκας θέλοντας να ελαφρύνει λίγο το κλίμα – μην αρχίσουν να ευλογούν και τα γένια τους – άρχισε να ρωτάει τη σύζυγο Φαίη για το τρέιλερ και αν αυτά που έλεγε σε αυτό για εκείνον (όλο τρώει και τρώει) τα εννοούσε. Πάντως, οι γυμνές στον καιρό είχαν την τιμητική τους και στην πρεμιέρα, επιλέγοντας στον…μετεωρολογικό χάρτη μία εκρηκτική παρουσία.

Σκορδά και Λιάγκας έκαναν είσοδο υπό τους ήχους του «Σα να μην πέρασε μια μέρα…» και όπως είπαμε πράγματι ήταν σα να μην πέρασε… Στη διάθεση, αλλά και στα πρόσωπα, όπου κατά το… «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις», οι συνεργάτες έμειναν ίδιοι, με την προσθήκη όμως της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία ήταν εκεί. Στην παρέα επέστρεψε και η Σάσα Σταμάτη και ναι μας έλειψε η εκρηκτική της παρουσία.