O Kρητικός πήρε τα λεφτά

04.02.2011
Ο Γιάννης Φουκάκης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να βγει νικητής από το σπίτι της Παλλήνης, πλουσιότερος κατά 170.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Φουκάκης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να βγει νικητής από το σπίτι της Παλλήνης, πλουσιότερος κατά 170.000 ευρώ. Έπειτα από 3,5 ώρες live προγράμματος και ένα άτονο φινάλε η αγαπημένη του Φωτεινή μπήκε στο σπίτι και του το ανακοίνωσε. Είχε προηγηθεί η αναγγελία από τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία στην τελική της αποφώνηση χαρακτήρισε το reality όμοιο με τη ζωή. Αφού κατά τα λεγόμενά της, και σ’ αυτήν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με αυτούς που θέτει ο «Μεγάλος αδερφός»...

Το αυτοκίνητο κέρδισε ο έτερος μονομάχος, ο Αντώνης. Το live ξεκίνησε στις 21:00, με τους Vegas να ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων. Στο στούντιο βρίσκονταν όλοι οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει, εκτός από την Ελίνα, και ο ένας μετά τον άλλο έμπαιναν στο σπίτι. Από τους 4 παίκτες που είχαν απομείνει και διεκδικούσαν το μεγάλο έπαθλο η πρώτη που αποχώρησε ήταν η Εβελίνα. Δεύτερος αποχώρησε ο Ηλίας και τελευταίοι έμειναν ο Αντώνης με τον Γιάννη. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα η αγαπημένη του Γιάννη μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έμαθε από τη Ρούλα Κορομηλά ότι νικητής του «Big Brother» είναι ο καλός της. Έτσι, τον πλησίασε και του ανακοίνωσε εκείνη ότι είναι αυτός που κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.