Εκρήξεις και χωρισμοί

18.01.2011
Ο Αντώνης (Στράτος Τζώρτζογλου), που εισέβαλε στη ζωή της πρώην γυναίκας του Μαίρης (Δώρα Χρυσικού) και της κόρης τους Ντορίτας (Ευγενία Παναγοπούλου), θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Ο Αντώνης (Στράτος Τζώρτζογλου), που εισέβαλε στη ζωή της πρώην γυναίκας του Μαίρης (Δώρα Χρυσικού) και της κόρης τους Ντορίτας (Ευγενία Παναγοπούλου), θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Αν και τις εγκατέλειψε όταν η Ντορίτα ήταν μωρό, γύρισε για να διεκδικήσει την αγάπη της κόρης του. Ή μήπως κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό;

«Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η Ευγενία Παναγοπούλου, που πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της, καθώς θεωρεί ότι το να παίζει δίπλα σε δύο σημαντικούς ηθοποιούς, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Δώρα Χρυσικού, που έχουν επαγγελματική τους «προίκα» και ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου, δεν είναι απλώς τύχη, αλλά δώρο Θεού.

«Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί στην αρχή της καριέρας μου», τόνισε. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η Ντορίτα, νιώθοντας προδομένη από τη μητέρα της που δεν της είπε την αλήθεια για τον πατέρα της ?ή τουλάχιστον έτσι νομίζει?, θα τα τινάξει όλα στον αέρα».

Αν και η νεαρή ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω, εμείς ψάξαμε, μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε ότι ο πατέρας της δεν είναι και τόσο καλός όσο δείχνει. Ή τουλάχιστον δεν ήταν. Είχε τη χαρτοπαιξία στο αίμα του και έκανε κόλαση τη ζωή της Μαίρης, μέχρι που την εγκατέλειψε με ένα μωρό?

Άραγε, θα τον συγχωρέσει η Μαίρη και τελικά θα διασωθεί και η σχέση της Ντορίτας, που εξαιτίας του θυμού της θα πάει κόντρα ακόμα και στον αγαπημένο της Νικόλα (Ορέστης Τρίκας) και στην καλή της φίλη Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη); Μην ανησυχείτε. Σύμφωνα με έγκυρες τηλεοπτικές πηγές, και η μητέρα της θα μείνει με τον Μάνο και η Ντορίτα θα παντρευτεί τον Νικόλα, αφού πρώτα ανακαλύψει ότι ο πατέρας της είναι ξαναπαντρεμένος κι έχει και παιδί!