Η Πάρις Χίλτον έκανε κόλαση την κουζίνα του Ράμσεϊ

26.11.2010
Η 29χρονη "πριγκίπισσα" της κοσμικής ζωής έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής όπου και αν πάει. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και χθες το βράδυ όταν πήγε με μια φίλη της για φαγητό στο "Hell's Kitchen", αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική.


Η 29χρονη "πριγκίπισσα" της κοσμικής ζωής έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής όπου και αν πάει. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και χθες το βράδυ όταν πήγε με μια φίλη της για φαγητό στο "Hell's Kitchen", αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) εμφανίστηκε ξαφνικά στο εστιατόριο όπου εκτυλίσσεται το ομότιτλο ριάλιτι σόου του Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay), το οποίο έχουμε παρακολουθήσει και στην Ελλάδα από την τηλεόραση του Alpha. Στο σόου αυτό ο διάσημος σεφ επιβλέπει μια ομάδα διαγωνιζόμενων υποψήφιων μαγείρων οι οποίοι και έχουν την ευθύνη της κουζίνας του εστιατορίου.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσία της Πάρις προκάλεσε ταραχή στον χώρο, αλλά όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους επίδοξους μαθητευόμενους σεφ να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έτσι, ύστερα από λίγη ώρα και ενώ η εκπομπή εξελισσόταν κανονικά ο Ράμσεϊ εξερράγη, στην κυριολεξία, και μόλις έπεσε το μάτι του σε ένα φιλέτο που έφερνε προς... κάρβουνο και επρόκειτο να σερβιριστεί, βγήκε βρίζοντας από την κουζίνα, ξέλυσε την ποδιά του, την πέταξε μπροστά στους εμβρόντητους πελάτες και έφυγε.

Το λάθος πιάτο ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" αφού η ένταση είχε ξεκινήσει από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση των ορεκτικών.

"Δεν πρόκειται να καθίσω ούτε στιγμή παραπάνω με ένα μάτσο ηλίθιους. Να πάτε να **** όλοι", φώναξε ο Ράμσεϊ ενώ καθώς έβγαινε από την πόρτα τους φώναξε ειρωνικά: "Καλή τύχη Σούπερ σταρς!".

Η Πάρις έμεινε... παξιμάδι, μην μπορώντας μάλλον να πιστέψει ότι είχε συμβεί κάτι που πήρε από πάνω της τους προβολείς! Συνέχισε όμως το δείπνο της κανονικά και στο τέλος έφυγε χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Από την πλευρά του, ο οξύθυμος σεφ δήλωνε ότι εκείνη ήταν η χειρότερη μέρα του "Hell's Kitchen", το οποίο παρεμπιπτόντως διανύει τον όγδοο κύκλο του στο κανάλι Fox, ενώ ταυτόχρονα τόνισε την τεράστια απογοήτευσή του.

Πριν από λίγες μέρες η Πάρις Χίλτον, εμφανίστηκε σε μια διαφορετική... εκδήλωση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Στο πλαίσιο της ποινής που της επιβλήθηκε πρόσφατα για κατηγορίες περί κατοχής ναρκωτικών και αφορούσε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, η Πάρις κλήθηκε να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα της "Εξωραϊστικής Ομάδας του Χόλιγουντ" (Hollywood Beautification Team) η οποία επρόκειτο να καθαρίσει έναν τοίχο που ήταν καλυμμένος με γκράφιτι συμμοριών στο Λος Άντζελες, βάφοντάς τον.

Και αυτό όμως το έκανε με στυλ η Πάρις, αφού έδεσε τα μαλλιά της σε χαλαρή στραβή αλογοουρά, φόρεσε το κίτρινο Τ-shirt της ομάδας, τα κόκκινα κοκάλινα γυαλιά της και τις μαύρες Christian Louboutin γόβες της (!) και μετά έπιασε την μπατανόβουρτσα. Όχι παίζουμε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα