Πρίγκιπας Ηarry - Meghan Markle: Το σημαντικό γεγονός πριν από την κηδεία της Ελισάβετ για το οποίο, τελικά, ξεπροσκλήθηκαν

18.09.2022
Πρίγκιπας Ηarry - Meghan Markle: Το σημαντικό γεγονός πριν από την κηδεία της Ελισάβετ για το οποίο, τελικά, ξεπροσκλήθηκαν
Ακριβώς πάνω που νόμιζες ότι ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle έκαναν κάποια βήματα προόδου με την υπόλοιπη βρετανική βασιλική οικογένεια, προκύπτει ότι το παλάτι δεν τους έκανε δεκτούς σε μία εκδήλωση όπου αρχικά είχαν προκληθεί.

Ο Harry και η Μeghan δεν θα παραβρεθούν τελικά στη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, παραμονή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ στο Παλάτι του Buckingham'. Ενώ ήταν αρχικά προσκεκλημένοι, φαίνεται ότι το παλάτι συνηδειτοποίησε ότι αυτό έγινε, μάλλον, κατά λάθος, καθώς η εκδήλωση προορίζεται μόνο για «εργαζομένα μέλη της βασιλικής οικογένειας» και τους... ξεκάλεσε!

Πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες θα είναι παρόντες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ακόμη γεγονός από το οποίο θα αποκλειστούν ο Harry και η Meghan .

Προφανώς, η δεξίωση αναμένεται να είναι μια «σιωπηλή υπόθεση» και οι επισκέπτες θα κληθούν να φορέσουν «lounge κοστούμι ή πρωινό φόρεμα» καθώς θα πίνουν ποτά και θα τρώνε "καπανεδάκια'. Eκεί, θα τους υποδεχθούν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, καθώς και η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward και η Sophie, η κόμισσα του Wessex.

Όπως σημειώνει η Telegraph, υπήρξε γενικά κάποια κακή επικοινωνία όσον αφορά στη Meghan και στον Harry. Πιο πρόσφατα, ο Harry φέρεται να ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην τελευταία αγρυπνία της Βασίλισσας. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε τελικά την άδειά του στον Harry να εμφανιστεί με στολή μαζί με τον αδερφό του πρίγκιπα William και μια πηγή από το παλάτι σημείωσε ότι «κατόπιν αιτήματος του βασιλιά, θα είναι και οι δύο με στολή».

Υπήρξαν πολλά γεγονότα πριν από την αναμενόμενη κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στις 19 Σεπτεμβρίου στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μεταξύ των οποίων όταν οι Harry, Meghan, William και Kate, περπάτησαν έξω από το παλάτι για να επανασυνδεθούν με τον βρετανικό λαό. Καθ' όλη τη διάρκεια των ημερών, υπήρξαν κάποιες αναποδιές συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σνομπ συμπεριφορών προς τη Μeghan και ενός άνδρα που όρμηξε να ακουμπήσει το φέρετρο της αείμνηστης βασίλισσας.