Harry και Μeghan: Ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούν να ταξιδέψουν στην Αγγλία

22.05.2022
Harry και Μeghan: Ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούν να ταξιδέψουν στην Αγγλία
Η Μeghan Markle και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry, θα παραβρεθούν τον Ιούνιο στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας και σύμφωνα με μια πηγή, ανυπομονούν ιδιαίτερα να συναντηθούν τα παιδιά τους, η 11 μηνών Lili και ο 3χρονος Archie Windsor, με την προγιαγιά τους βασίλισσα Ελισάβετ!

Το ζευγάρι που γιόρτασε την τέταρτη επέτειο του γάμου τους στις 19 Μαΐου, κάνει από τώρα σχέδια για την επιστροφή τους στην πατρίδα του Harry, ως οικογένεια, για πρώτη φορά από τότε που απαρνήθηκαν τη βασιλική ζωή πριν από δύο χρόνια.

«Συνήθως γιορτάζουν την επέτειό τους σε πολύ χαμηλούς τόνους», ανέφερε στο HollywoodLife μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Τους αρέσει να την περνούν στο σπίτι με τα παιδιά τους. Θα μαγειρέψουν ένα ωραίο γεύμα, θα σηκώσουν ένα ποτήρι σαμπάνια και θα εκτιμήσουν το πόσο τυχεροί είναι. Τους αρέσει να κάνουν πεζοπορία κοντά στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα και διασκεδάζουν πολύ ανακαλύπτοντας όλα τα μονοπάτια στην περιοχή τους».

Το ζευγάρι, ωστόσο, έχει σημαντικότερα πράγματα στο μυαλό του, καθώς προσβλέπει στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας - μια εκδήλωση που απαιτεί ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι για την οικογένεια. «Όμως, όσον αφορά στους εορτασμούς, το μεγαλύτερο επίκεντρο αυτή τη στιγμή είναι στο Ιωβηλαίο και στο μεγάλο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ενθουσιασμένοι κρατώντας χαμηλούς τόνους», αποκάλυψε η πηγή.

«Ξέρουν ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους, κάτι που είναι πάντα αγχωτικό, αλλά ταυτόχρονα θα είναι μια ευκαιρία για αυτούς να δείξουν στον κόσμο ότι εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της οικογένειας. Ολόκληρη η φασαρία σχετικά με το ότι δεν θα είναι στο μπαλκόνι είναι πολύ μακριά τους και είναι πολύ χαρούμενοι που μπορούν να είναι πίσω από αυτό. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν είναι να αποσπάσουν την προσοχή από τη βασίλισσα. Αυτό που θέλουν είναι να την τιμήσουν και να το γιορτάσουν.

Η πηγή συνεχίζοντας, εξήγησε ότι ο Harry έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη γιαγιά του, κάτι που τον κάνει πραγματικά να ανυπομονεί να τη δει να περνά χρόνο με τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά του. «Ο Harry έχει μια τόσο ιδιαίτερη σχέση μαζί της, όπως και η Μeghan και ανυπομονούν να περάσoυν χρόνο μαζί της και να ενισχύσουν τον δεσμό της με τον Αrchie και τη Lili. Με αυτό είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι». Τον ενθουσιασμό του ζευγαριού ενισχύει το γεγονός ότι η 11 μηνών Lili θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

«Όλο το Σαββατοκύριακο θα επικεντρωθεί στη βασίλισσα, αλλά είναι επίσης τα πρώτα γενέθλια της Lili (4 Ιουνίου), οπότε το timing είναι πραγματικά υπέροχο γιατί θα μπορέσουν να γιορτάσουν αυτή τη μεγάλη στιγμή με τη βασίλισσα και την υπόλοιπη οικογένεια του Harry» καταλήγει η πηγή.