William - Kate: Θέλουν να σταματήσει να υποκλίνεται ο κόσμος μπροστά τους και να τους αποκαλούν με τα μικρά τους ονόματα

10.05.2022
William - Kate: Θέλουν να σταματήσει να υποκλίνεται ο κόσμος μπροστά τους και να τους αποκαλούν με τα μικρά τους ονόματα
Η μοναρχία στη Βρετανία πρόκειται να αλλάξει σελίδα όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αναλάβουν την ηγεσία. Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι ανυπομονούν να φέρουν τη βασιλική οικογένεια στη σύγχρονη εποχή και να κάνουν τα πράγματα με τον «Τρόπο του Cambridge (Cambridge Way)».

«Θέλουν να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις υποκλίσεις από το κοινό, να είναι πιο προσιτοί, λιγότερο επίσημοι, λιγότερο ξενέρωτοι, να ξεφύγουν από την παράδοση και να επικεντρωθούν σε μια σύγχρονη μοναρχία», αποκάλυψε πρόσφατα μια βασιλική πηγή στην Sunday Mirror.

Τα σχέδια του Will και της Kate να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία έχουν υπονοηθεί εδώ και λίγο καιρό, αλλά προφανώς η πρόσφατη (και γεμάτη διαμάχες) περιοδεία τους στην Καραϊβική έχει ανανεώσει την προσήλωση τους στην καθιέρωση του Cambridge Way της βασιλικής ζωής. Η περιοδεία του Will και της Kate στις Μπαχάμες, την Μπελίζ και την Τζαμάικα έφερε στο φως πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλεία και τον αποικισμό και η αντιμετώπισή τους κάτω από αυτές τις πραγματικότητες, άφησε το ζευγάρι «κατακλυσμένο από τύψεις».

«Ήταν σίγουρα πιο προκλητικό από το αναμενόμενο, δεδομένων των διαμαρτυριών», είπε μια πηγή στο Us Weekly εκείνη την εποχή. «Γνωρίζουν προφανώς την ιστορία, αλλά το να είναι εκεί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, τους άνοιξε τα μάτια».

Εκτός από την υποστήριξη του δικαιώματος των πρώην αποικιών να εγκαταλείψουν την Κοινοπολιτεία, αν το επιλέξουν, ο Will και η Kate προσπαθούν να κάνουν τη βασιλική οικογένεια πιο προσιτή και λιγότερο προσηλωμένη στην παράδοση γενικά.

«Η γενική εντύπωση ήταν ότι η περιοδεία φαινόταν ξεπερασμένη, χωρίς επαφή, πολύ επίσημη και ξενέρωτη», πρόσθεσε η πηγή της Sunday Mirror. «Έτσι λοιπόν, τώρα θέλουν να γίνουν περισσότερο «Wills και Kate» αντί για δούκας και δούκισσα του Cambridge ...».

Σύμφωνα με τη Sun, ο Will και η Kate σχεδιάζουν επίσης, όταν ο Will γίνει πρίγκιπας της Ουαλίας, να μειώσουν το μέγεθος του προσωπικού τους σε σύγκριση με αυτό που διατηρεί ο πρίγκιπας Καρόλος, να σχεδιάσουν περισσότερα μικρά ταξίδια για μεμονωμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας αντί να εξαρτώνται τόσο πολύ από τις τεράστιες παραγωγές των μεγαλύτερων βασιλικών περιοδειών και επίσης να διατεθούν πόροι για τον εντοπισμό και την υποστήριξη «άνετων και αξιόπιστων» καλών σκοπών.

Νικολέτα Μακρή