Βασίλισσα Ελισάβετ - πρίγκιπας Harry: Γιατί η σχέση τους δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ποτέ

26.04.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ - πρίγκιπας Harry: Γιατί η σχέση τους δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ποτέ
Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη γλυκιά σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Harry, η οποία φαίνεται να είναι ισχυρή παρά τις αναφερόμενες εντάσεις μεταξύ εκείνου και άλλων μελών της οικογένειας.

Ο Robert Hardman, συγγραφέας του βιβλίου «Queen of Our Times: The Life of Elizabeth II», είπε στην Daily Express ότι η βασίλισσα παραμένει «πολύ αγαπημένη» με τον Harry. Πρόσθεσε ότι υπάρχει σαφής διάκριση για τη βασίλισσα μεταξύ οικογενειακών θεμάτων και των ζητημάτων που θεωρούνται ως «επαγγελματικά» για το παλάτι.

Πρίγκιπας Harry: Κρίσεις πανικού, ναρκωτικά, ο θάνατος της μητέρας του και η Meghan - Νέα συνέντευξη, νέος "πονοκέφαλος" για το παλάτι

Και μπορεί οι αξιωματούχοι της να έχουν τις κόντρες τους με τους αξιωματούχους του, ωστόσο εκείνος εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένος σε αυτήν, και εκείνη εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη σε αυτόν. Μιλάνε ακόμα. Μου λένε ότι της μιλάει πιο συχνά από ότι σε οποιονδήποτε άλλον στην οικογένεια».

Ο Hardman υποστήριξε ότι η βασίλισσα έχει μια «αδυναμία» στον Harry και μπορεί να προσπεράσει κάποια θρασύτητα που άλλοι, ίσως, δεν μπορούν. Αυτά τα ζεστά συναισθήματα φαίνεται να είναι πολύ αμοιβαία. Ο Harry επισκέφτηκε πρόσφατα τη γιαγιά του ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη για τους Αγώνες Invictus, μια διεθνή αθλητική διοργάνωση για τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς, την οποία ίδρυσε ο ίδιος.

Πρίγκιπας Harry: Η Meghan, η Diana, η ψυχοθεραπεία, ο γενετικός κύκλος του πόνου και η... Αχίλλειος Πτέρνα του - 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Ο πρίγκιπας μίλησε με την Hoda Kotb του The Today Show για να προωθήσει τους αγώνες και αναφέρθηκε στην επανασύνδεση με τη γιαγιά του.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν υπέροχο», είπε. «Ήταν πολύ ωραίο να τη βλέπω… Είναι σε εξαιρετική φόρμα». Ο Harry ήπιε τσάι με τη βασίλισσα, μαζί με τη Meghan Markle. «Έχει πάντα μεγάλη αίσθηση του χιούμορ μαζί μου», σημείωσε ο πρίγκιπας.