Kate Middleton: Η εντυπωσιακή σμαραγδί εμφάνιση-τιμή στην Diana, τα κοσμήματα της βασίλισσας και... το χειρότερο χτένισμα ever

24.03.2022
Kate Middleton: Η εντυπωσιακή σμαραγδί εμφάνιση-τιμή στην Diana, τα κοσμήματα της βασίλισσας και... το χειρότερο χτένισμα ever
Στο Kingston της Jamaica βρίσκονται οι Cambrigdes στο πλαίσιο ευρύτερης περιοδείας τους στην Καραϊβική και όλες οι εμφανίσεις τους αποτελούν θέμα συζήτησης. Αυτη η τελευταία έδωσε έναν λόγο παραπάνω.

Η πέμπτη μέρα της περιοδείας του πρίγκιπα William και της συζύγου του στην Καραϊβική, τους βρήκε στην Τζαμάικα και συγκεκριμένα στο Kinsgton όπου στο τέλος μιας μέρας γεμάτης υποχρεώσεις παραβρέθηκαν σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή τους ο κυβερνήτης της πόλης.

Η σμαραγδί εμφάνιση

Σε αυτή την εκδήλωση η Kate επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή σμαραγδί τουαλέτα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ανήκουν στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δεν ήταν λίγοι, φυσικά, εκείνοι που έκαναν ακόμη μία σύνδεση σε σχέση με την εμφάνιση αυτή, καθώς αμέσως ήρθε στο μυαλό τους μία iconic εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana μια μία τουαλέτα στην ίδια απόχρωση.

Δεδομένης της αδυναμίας που έχει η δούκισσα του Cambridge να τιμά την αδικοχαμένη μητέρα του συζύγου της συχνά μέσα από τις στυλιστικές της επιλογές για τις δημόσιες εμφανίσεις της, θεωρείται πολύ πιθανή η εμφάνιση αυτή να έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη "φροντίδα".

Ατίθασα μαλλιά

Η Catherine, δούκισσα του Cambridge είναι μία από τις πιο κομψές royals και η κάθε της εμφάνιση συζητιέται ιδιαίτερα, ενώ σχεδόν όλες τις φορές που επιλέγει να φορέσει κάτι πιο mass selling άρα πιο προσιτό από οικονομικής άποψης, ξεπουλάει σε χρόνο μηδέν.

Ένα άλλο κομμάτι της εμφάνισής της που κοπιάρεται επανειλλημένα είναι τα μαλλιά της, τα οποία έχει συνήθως λυτά και κυμματιστά σε ένα φυσικό look.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας αυτής η Kate εμφανίστηκε με μια παραλλαγή στο στυλ της καθώς την είδαμε με ολόισια μαλλιά, γεγονός που εξηγήθηκε ως "αναγκαστική λύση" λόγω της υγρασίας που επικρατεί στην περιοχή.

Για τη βραδινή επίσημη εμφάνισή της χθες βράδυ, η Kate θέλησε να μαζέψει τα μαλλιά της σε έναν περίτεχνο κότσο που, όμως, όπως είδαμε στις φωτογραφίες πέτυχε στο απόλυτο μόνο κατά το ήμισυ.

Ο κότσος αυτός καθαυτός ήταν, πραγματικά, ονειρεμένος αλλά το μπροστινό κομμάτι του χτενίσματος σα να μην είχε πετύχει τελείως και αυτό κάνει εντύπωση καθώς είναι κάτι που βλέπουμε σπάνια στην πάντα "too good to be true" Kate.

Φυσικά, το "θεματάκι" αυτό δεν μείωσε στο παραμικρό τη συνολική εμφάνιση της δούκισσας, όμως το σημειώνουμε ακριβώς εξαιτίας της σπανιότητάς του ως γεγονός. Ιδού τα "ντοκουμέντα" και αναμένουμε την επόμενη εμφάνιση της Kate.