Πρίγκιπας Ηarry: Οργάνωσε κλήση zoom με τον αδελφό του, William, για να γνωριστούν τα παιδιά τους

02.02.2022
Πρίγκιπας Ηarry: Οργάνωσε κλήση zoom με τον αδελφό του, William, για να γνωριστούν τα παιδιά τους
Η επίσημη δικαιολογία για την άρνηση του πρίγκιπα Ηarry να επιστρέψει άμεσα στην Αγγλία, είναι η έντονη ανησυχία για την ασφάλεια του καθώς δεν έχει πλέον αστυνομική προστασία. Ωστόσο στα σχέδια του είναι να φέρει την οικογένειά του στην πατρίδα του ειδικά για να μπορέσουν τα παιδιά του να συναντήσουν τα ξαδέλφια τους.

Πηγή του Us Weekly αποκάλυψε τις ανησυχίες του δούκα, λέγοντας ότι «ο Harry θέλει τρελά να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τη βασίλισσα μαζί με τη Μeghan, τον Αrchie και τη Lilibet, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο εάν η κυβέρνηση λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της οικογένειάς του. Αρνείται να τους βάλει σε κίνδυνο. Η ασφάλειά τους προηγείται όλων των άλλων».

Προφανώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Harry και τη Μeghan, ότι ο Αrchie και η Lilibet θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συναναστραφούν με τα παιδιά της Κate και του William, τους George, Charlotte και Louis.

«Ο Harry και η Μeghan κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και πιστεύουν ότι θα ήταν λάθος να στερήσουν από τα παιδιά τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ξαδέλφια τους», εξήγησε η πηγή και αποκάλυψε το εξής: «Είναι προφανώς δύσκολο λόγω της απόστασης, οπότε ο Harry διοργάνωσε με αγάπη μια ειδική κλήση Zoom με τον πρίγκιπα William, ώστε τα ξαδέρφια να μπορέσουν να μιλήσουν μεταξύ τους».

Πάντως, σχετικά με το πότε η Μeghan και ο Harry θα καταφέρουν να σχεδιάσουν ταξίδι στην Αγγλία, υπάρχει μια ελπίδα ότι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στον εορτασμό για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας αυτό το καλοκαίρι, εάν φυσικά επιλυθούν οι ανησυχίες για την ασφάλεια τους και παραχωρηθεί στον Harry αστυνομική προστασία—η οποία αυτή τη στιγμή παρέχεται μόνο στα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.