Meghan-Harry: Κι όμως, αντάλλαξαν ήδη χριστουγεννιάτικα δώρα με William και Kate

21.12.2020
Meghan-Harry: Κι όμως, αντάλλαξαν ήδη χριστουγεννιάτικα δώρα με William και Kate
Sussexes και Cambridges αντάλλαξαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και αυτό έγινε πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Τα δώρα έχουν σταλεί «μεταξύ ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας», όπως αναφέρει το People, καθώς ετοιμάζονται να περάσουν για πρώτη φορά χωριστά τα Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας.

Η Meghan, ο Harry και ο 19 μηνών γιος τους, Archie θα απολαύσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι στο Montecito στην Καλιφόρνια, το οποίο η οικογένεια «ενθουσιασμένη διακόσμησε για τα Χριστούγεννα».

Εν τω μεταξύ, η Κate και ο William λέγεται ότι δεν είναι σίγουροι για τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους, αφού η Βασίλισσα ακύρωσε φέτος το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham.

Δεν είναι γνωστό εάν θα μείνουν στο Kensington Palace ή αν θα ταξιδέψουν στην εξοχική κατοικία τους στο Anmer Hall στο Norfolk, στο κτήμα Sandringham που είναι και το αγαπημένο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

«Είναι τόσο δύσκολο», είπε πρόσφατα ο William κατά τη διάρκεια της βασιλικής του περιοδείας που έκανε μαζί την Kate με τρένο στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Ακόμα προσπαθούμε να κάνουμε σχέδια. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι να κάνουμε για το καλύτερο».

Η 94χρονη μονάρχης και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, θα παραμείνουν στο Κάστρο του Windsor για την εορταστική περίοδο, όπου αποφάσισαν να περάσουν τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια των δύο lockdown τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο.

Αυτή η χρονιά θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά από το 1987 που η μονάρχης περνάει τα Χριστούγεννα στο Κάστρο του Windsor και όχι στο Sandringham.

Πάντως, πιστεύεται ότι ο Kάρολος και η Camilla - που πρόσφατα μοιράστηκαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους στα social media ποζάροντας με φόντο έναν ανθισμένο κήπο - θα επισκεφθούν τη Βασίλισσα και τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά δεν είναι γνωστό αν η Kate, ο William και τα παιδιά τους , θα είναι επίσης μαζί τους.