Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες των Cambridges για το 2020 - Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες από την ίδια την Kate

21.12.2020
Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες των Cambridges για το 2020 - Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες από την ίδια την Kate
Κλείνοντας αυτός ο χρόνος και στο πλαίσιο των συγκεντρωτικών, εορταστικών θεμάτων, οι παρατηρήσεις ενός δραστήριου royal blogger μας θύμισαν μερικές από τις πιο όμορφρες εικόνες της οικογένειας του William και της Kate.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge μοιράζονται πολύ συχνά οικογενειακές φωτογραφίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram και οι άνθρωποι πίσω από τον λογαριασμό @GertsRoyals στο Twitter συνέλεξαν τις 9 πιο "δημοφιλείς" για τη χρονιά που πέρασε.

Σε αυτό το πανέμορφο κολάζ, δεν συμπεριλαμβάνεται η φετινή χριστουγεννιάτικη πόζα της οικογένειας, η οποία ήρθε μετά τη συγκεκριμένη "καταμέτρηση" και αν έμπαινε στο "παιχνίδι" θα άφηνε κάποια απ' έξω, καθώς έχει ήδη φτάσει σχεδόν τα 1.700 εκατομμύρια views.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι 7 από τις 9 φωτογραφίες που έχουν ξεχωρίσει στον λογαριασμό αυτό είναι προσωπικές φωτογραφίες της μαμάς Kate η οποία συνηθίζει να στέκεται πίσω από τον φακό στα της οικογένειάς της

Η πρώτη και η ένατη φωτογραφία είναι από τα γενέθλια του πρίγκιπα William (δια χειρός Kate). Στη δεύτερη βλέπουμε τα τρία πριγκιπόπουλα να χειροκροτούν προς τιμή του ιατρικού προσωπικού. Η τρίτη, κατά σειρά, φωτογραφία και η έβδομη είναι από τα φετινά γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte (δια χειρός Kate, επίσης). Οι φωτογραφίες 4 και 6 είναι από τα γενέθλια του Louis (επίσης δια χειρός Kate). Στο νούμερο 5 έχουμε την ανάρτηση για την επέτειο γάμου του ζεύγους και στο νούμερο 8 μια γλυκύτατη φωτογραφία του William με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως τη μοιράστηκε ο δούκας του Cambridge για τη γιορτή του πατέρα.