Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges είναι απίθανη - Ο Louis σκέτο... μούτρο!

17.12.2020
Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges είναι απίθανη - Ο Louis σκέτο... μούτρο!
Η royal οικογένεια στέλνει τις ευχές της με μια πανέμορφη πόζα, στην οποία, φυσικά, κλέβουν την παρασταση τα πριγκιπόπουλα. Το καθένα με το στυλ του.

Οι γιορτές πλησιάζουν και, όπως συνηθίζεται, οι royal (μεταξύ άλλων) οικογένειες μοιράζουν τις ευχές τους με κάρτες τις οποίες κοσμούν με μία πρόσφατη φωτογραφία τους.

Ο William και η Kate, για την περίσταση, μοιράστηκαν χθες μία φθινοπωρινή οικογενειακή φωτογραφία που πάρθηκε τον περασμένο μήνα στο σπίτι τους στο Anmer Hall του Norfolk.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge χαμογελούν στον φακό του Matt Porteous με τον πρωτότοκο, πρίγκιπα George να "κινείται" στους ίδους "τόνους", αντίθετα από τον μικρό του αδελφό, πρίγκιπα Louis, ο οποιός, προφανώς δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τη μοναχοκόρη της οικογένειας, πριγκίπισσα Charlotte που χαμογελά με τον τόσο χαρακτηριστικό "πονηρό" τρόπο της!

Στο ίδιο πνεύμα να παραθέσουμε και μία ακόμη royal χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που μας άρεσε πολύ -και- φέτος.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας μοιράστηκε την παρακάτω οικογενειακή πόζα για τις φετινές γιορτές. Στη μέση η ίδια και ο σύζυγός της, βασιλιάς Αμπντάλα έχοντας εκ δεξιών τους τις δυο κόρες τους, τις πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και εξ αριστερών τους γιους τους, τον πρίγκιπα και διάδοχο Χουσεΐν και τον πρίγικπα Χασέμ.