Kate Middleton: Αυτή ήταν η "στρατηγική" της για κερδίσει τον πρίγκιπα William

16.11.2020
Kate Middleton: Αυτή ήταν η "στρατηγική" της για κερδίσει τον πρίγκιπα William
Η ιστορία του ζευγαριού από την εποχή που ήταν φοιτητές

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γιόρτασαν σήμερα την 10η επέτειο τους, αλλά σύμφωνα με τον βασιλικό ιστορικό Robert Lacy, η γνωριμία και το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ τους δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Δες και αυτό: Kate και William: Η πολύ σημαντική επέτειος που γιορτάζουν σήμερα, 16/11/2020

Στο νέο του βιβλίο, Battle of Brothers: William and Harry—The Inside Story of a Family in Tumult, ο Lacy περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έκανε η τότε 19χρονη Kate για να "κερδίσει" τον William. «Η Kate είχε στρατηγική. Άφησε τη θέση της σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανία, επέλεξε το St. Andrews που δεν είχε τα ίδια ακαδημαϊκά στάνταρ. Βρισκόταν ήδη στο Εδιμβούργο όπου φοιτούσε και άλλαξε πανεπιστήμια και τα μαθήματά της σε Ιστορία της Τέχνης επειδή το ίδιο έκανε και ο William. Καθυστέρησε την δική της εκπαίδευση, παίρνοντας το ρίσκο να μην μπει καν στο St. Andrews».

Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης πως όταν ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας, οι αιτήσεις εκεί αυξήθηκαν κατά 44%. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε μετά από καιρό, το 2002, όταν εκείνος την είδε σε μια επίδειξη μόδας με ένα ημιδιαφανές φόρεμα.