Και ο πρίγκιπας William θετικός στον κορονοϊό

02.11.2020
Και ο πρίγκιπας William θετικός στον κορονοϊό
Ακόμη ένας γαλαζοαίματος που πάλεψε με τον Covid19, χωρίς όμως να το μάθει κανείς. Και ιδού γιατί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", ο πρίγκιπας William χτυπήθηκε από τον ιό τον Απρίλιο, λίγες μέρες αφότου είχε βγει θετικός ο πατέρας του και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος. "Δεν θέλησε, όμως, να αναστατώσει περισσότερο τον κόσμο, και γι' αυτό επέλεξε να το κρατήσει κρυφό", μεταφέρουν οι πηγές της έκδοσης.

Ο 38χρονος δούκας του Cambridge φέρεται να νόσησε τον περασμένο Απρίλιο και μάλιστα σχετικά σοβαρά. Δεν σταμάτησε όμως να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του -διαδικτυακές πάντα- έχοντας ως στόχο να μην προκαλέσει μεγαλύτερο πανικό στον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο William δέχτηκε θεραπεία όντας σε καραντίνα στο σπίτι του στο Anmer Hall του Norfolk και ήταν ο μόνος από την οικογένεια που βγήκε θετικός.

"Υπήρχαν πολλά πράγματα που 'έτρεχαν' εκείνη την περίοδο και δεν ήθελε να ανησυχήσει κανέναν περισσότερο", διαβάζουμε στην "The Sun", όπου τονίζεται ότι η περίπτωσή του δεν ήταν από τις ελαφριές.

"Σε κάποιο σημείο ανέπνεε με μεγάλη δυσκολία και όλοι γύρω του τρόμαξαν, όμως, εκείνος ήταν αποφασισμένος να το παλέψει... όρθιος", μεταφέρουν οι πηγές, που βέβαια, τονίζουμε πως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευσθεί δημόσια!

Σε κάθε περίπτωση, αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, πράγματι, δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν.