William για τη σχέση του Harry με τη Meghan: «Δεν θέλω να είναι τυφλωμένος από τη λαγνεία»

29.07.2020
William για τη σχέση του Harry με τη Meghan: «Δεν θέλω να είναι τυφλωμένος από τη λαγνεία»
Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε την παλιά «βασιλική διαμάχη» μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William, γιατί το Finding Freedom - μια νέα βιογραφία για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex- αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ένα απόσπασμα του βιβλίου δημοσιεύθηκε στους Sunday Times (μέσω του The Hollywood Reporter) και λέει πώς ο πρίγκιπας Harry όταν έβγαινε με την Meghan, ήταν αναστατωμένος από τη στάση του William.

Οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand γράφουν ότι ο Ηarry άκουγε από τον William λόγια για τη σχέση του όπως «πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι» ενώ μια πηγή κοντά στον William υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να είναι ο αδερφός του «τυφλωμένος από τη λαγνεία».

Το απόσπασμα ισχυρίζεται ότι «Με αυτές τις τρεις τελευταίες λέξεις, "αυτό το κορίτσι" ο Harry έφερνε στο μυαλό του τον τόνο της αλαζονείας και του σνομπισμού που απεχθανόταν, όσον αφορά την προσέγγισή του για τον κόσμο» και ότι «για να βγάλει o Ηarry την Μeghan από την εξίσωση, κουράστηκε κυρίως από τη δυναμική που είχε επιβληθεί ανάμεσα σε αυτόν και τον μεγαλύτερο αδερφό του».

Διάβασε και αυτό: Πρίγκιπας William: Γιατί ανησυχεί για τα όσα θα περιέχει η βιογραφία της Meghan και του πρίγκιπα Harry

Εκτός από τη υπεροπτική και αφιλόξενη στάση του William, ανώτερα μέλη της βασιλικής αυλής ανέφεραν ότι ειπώθηκαν απίστευτα ακατάλληλα πράγματα για την Meghan. Σύμφωνα με το Finding Freedom, ένας αυλικός είπε ότι «υπάρχει κάτι σε αυτήν που δεν την εμπιστεύομαι» και ένας άλλος την χαρακτήρισε «το showgirl του Harry». Xαμός δηλαδή.

Σε αυτό το σημείο, ίσως αναρωτηθείς τι να σκέφτονται η Meghan και ο Harry για τις αποκαλύψεις του Finding Freedom, το οποίο, παρεμπιπτόντως, κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Xάρτινη Πόλη. Το ζευγάρι πάντως εξέδωσε μια δήλωση μέσω του εκπροσώπου του, λέγοντας ότι δεν συμμετείχαν στο βιβλίο: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν έδωσαν καμία συνέντευξη και δεν συνέβαλαν στην συγγραφή του Finding Freedom. Αυτό το βιβλίο βασίζεται στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη του βασιλικού Τύπου και τη δική τους ανεξάρτητη περιγραφή».