Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πιο άχρωμη εμφάνισή της μέχρι τώρα [photos]

25.05.2017
Έκαναν αρκετή υπομονή τα ΜΜΕ παγκοσμίως ωστόσο τώρα νιώθουν ότι μπορούν επιτέλους να πουν την αλήθεια: Η παρουσία της στο γάμο της Πίπα ήταν τουλάχιστον μέτρια.

Έπεσαν οι μάσκες και όλα τα editorial μόδας παγκοσμίως ασχολούνται τώρα με την Κέιτ Μίντλετον και την εμφάνισή της στο γάμο της αδελφής της Πίπα χαρακτηρίζοντάς της από μέτρια ως άχρωμη.

Και αφού πέρασαν οι πρώτες μέρες που τα Μέσα σχολίαζαν το γάμο, το νυφικό, τη δεξίωση, τη νύφη και αφού τα βρετανικά tabloids βρήκαν θεάρεστη την πράξη της Κέιτ να φορέσει κάτι πιο ουδέτερο αφήνοντας την αδελφή της να λάμψει, τώρα βγήκε το χρυσό φτυάρι.

Έτσι τα Μέσα του εξωτερικού δεν χαρίστηκαν στη... θυσία της πριγκίπισσας και την παρέλαβαν... και την πήραν και την σήκωσαν! Τι αδιάφορο χαρακτήρισαν το Alexander McQueen φουστάνι της (κρίμα βρε παιδιά, τόσα λεφτά έδωσε το κορίτσι), τι άχρωμο, τι άοσμο, τι έκριναν ότι μια μελλοντική βασίλισσα δεν επιτρέπεται να περνά σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να μην επισκιάσει την αδερφή της, τι ότι το αυστηρό αυτό στιλ ήταν χάλια και δεν της πήγαινε... και τελειωμό δεν έχουν. Δες πάντως και εσύ (ξανά) τις φωτογραφίες και κρίνε... Έχουν άδικο; Μάλλον μπορούσε και καλύτερα!