Λόρενς & Μάρτιν: Πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι

03.02.2015
Ποιος χωρισμός; Ο πρώην σύζυγος της Γκουίνεθ Πάλτροου και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μαζί, ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν -πολύ, δηλαδή!

Η σχέση της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και του Κρις Μάρτιν (Chris Martin) αποτελεί καιρό θέμα συζήτησης καθώς και οι δυο τους το κρατούν πολύ καλά φυλαγμένο το μυστικό τους. Οι φήμες, μάλιστα, τους χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο.

Χθες όμως, λέγεται ότι οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση πηγαίνοντας στο πάρτι γενεθλίων του Χάρι Στάιλς (Harry Styles) ως ζευγάρι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής των One Direction έγινε 21ός ετών την 1η Φεβρουαρίου και το γιόρτασε με ένα τεράστιο πάρτι και λαμπερούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham), η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevigne), η Ρίτα Όρα (Rita Ora), η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα σε αυτούς, λοιπόν, ήταν και η Τζένιφερ με τον Κρις οι οποίοι έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και παρόλο που ούτε σε ένα σέλφι δεν εμφανίστηκαν -ήταν πολύ προσεκτικοί- αυτόπτες μάρτυρες τους θέλουν ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση του κόκκινου χαλιού. Αναμένουμε λοιπόν...