Η Κέιτ θα μεγαλώσει τον γιο της χωρίς "εσωτερικές"

30.07.2013
Ούτε δέκα μέρες δεν πέρασαν από τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα και τα νέα για την ανατροφή του φτάνουν "ανατρεπτικά".

Αμέσως μόλις γέννησε, η Κέιτ (Kate) πήρε τον σύζυγο Γουίλιαμ (William) και υιό Γεώργιο, Αλέξανδρο, Λουδοβίκο (George Alexander Louis) και πήγε στο πατρικό της στην εξοχή μέχρι ο μικρός να "ξεπεταχτεί", όπως λέμε στην καθομιλουμένη.

Οι πληροφορίες που φτάνουν, πάντως από το Μπακλμπέρι θέλουν τη 31χρονη δούκισσα να ακούει την εκδοχή περί "εσωτερικής βοήθειας" ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αποφασισμένη να μεγαλώσει το παιδί της μόνη, όπως και η δική της μαμά, φέρεται να είναι η Κέιτ, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Grazia". Όσο για νταντά; Αυτή θα έρθει με κάποιον τρόπο, αλλά αφού επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της. Μέχρι τότε; Η ίδια, και ο μπαμπάς. Άντε και η γιαγιά, το πολύ πολύ να βοηθήσει τον κατάσταση.

"Η Κάρολ δεν είχε ποτέ εσωτερική βοήθεια στο σπίτι, εκτός από μια καθαρίστρια και περιστασιακή μπέιμπι σίτερ. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Κέιτ. Όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της θα χρειαστεί βοήθεια, αλλά ακόμη και τότε θα είναι παρτ τάιμ και όχι μόνιμη", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, υπογραμμίζοντας τη βούληση των Μίντελετον να μην αφήσουν τον Τζορτζ να ξεχάσει και αυτή την πλευρά της κληρονομιάς του. Τη μη γαλαζοαίματη.

Ζ. Κ.