Η Πίπα βρήκε δουλειά στο παλάτι με... αγγελία

16.10.2012
Μεγάλη ευκαιρία εμφανίστηκε για την αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ με ένα νέο και σίγουρα αναπάντεχο επαγγελματικό ενδεχόμενο.


Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) έτοιμη να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη έχοντας βαρεθεί τη Βρετανία, όμως με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, μάλλον θα έπρεπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στον επίσημο ιστότοπο του Μπάκινχαμ μια μικρή αγγελία μέσω της οποίας η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elizabeth) ψάχνει να βρει έναν διοργανωτή εκδηλώσεων.
Ακούστε τώρα…

Αυτό ακριβώς επαγγέλλεται και η 29χρονη αδελφή της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate). "Διοργανώτρια εκδηλώσεων" καθώς και συγγραφέας αφού σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο πόνημά της με τίτλο "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends".

"Λότο" για τη νεαρά η οποία έχοντας ήδη και την εμπειρία της στα του παλατιού δεν θα νιώσει και έξω από νερά της.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να "κατέχει" τα της φιλοξενίας, ποτού, φαγητού και οργάνωσης εκδηλώσεων που θα πρέπει να συνδιοργανώνει από κοινού με τους υπεύθυνους του παλατιού σε διάφορα μέρη εντός του βασιλείου, ενίοτε και του εξωτερικού.

Επίσης, όπως τονίζεται στην αγγελία, εκείνος που θα πάρει τελικά τη δουλειά θα έρχεται σε επαφή με μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως αυτό δεν μπορεί να ταράζει την Πίπα, η οποία είναι κατά κάποιον τρόπο "μέλος" της ευρύτερης –εντάξει… της πολύ ευρύτερης- βασιλικής οικογένειας.

Η δουλειά περιλαμβάνει 40 ώρες την εβδομάδα αλλά απαιτεί από τον υποψήφιο να είναι διαθέσιμος για όλες τις βραδινές υποχρεώσεις που θα προκύψουν μέσα στο μήνα.

Όλα αυτά η Πίπα τα "έχει" εύκολα. Το μόνο ζητηματάκι που προκύπτει αφορά στο θέμα του… μισθού.

Θα είναι άραγε οι £26.000 (€33.000) που προσφέρονται ετησίως –συν τα μπόνους- αρκετά για να συνεχίσει η δεσποινίς Μίντλετον τη ζωή την οποία έχει συνηθίσει να κάνει;

Πάντως, όπως και να είναι, η Πίπα πρέπει να βιαστεί. Η προθεσμία καταβολής αιτήσεων λήγει στις 28 Οκτωβρίου.

Και όποιος άλλος ενδιαφέρεται… ας τρέξει όσο προλαβαίνει.

Ζ. Κ.