Αρραβωνιάστηκε ο Γκάι Ρίτσι

09.10.2012
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα (Madonna).


Ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και η Τζάκι Ανσλέι (Jacqui Ainsley) έχουν ήδη έναν γιο, τον 13 μηνών Ραφαέλ (Rafael) και περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους σε μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το εστιατόριο Madeo του Λος Άντζελες την Κυριακή και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στο μονόπετρο που κοσμούσε το "επίμαχο" δάχτυλο του 30χρονου μοντέλο.

Πηγές του περιοδικού Us Weekly επιβεβαιώνουν ότι η Τζάκι δέχτηκε την πρόταση γάμου του καλού της, χωρίς όμως να προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε και το που αυτο θα συμβεί.

Ο 44χρονος βρετανός σκηνοθέτης έχει ακόμη δύο γιούς, έναν βιολογικό, 12χρονο Ρόκο (Rocco) και έναν υιοθετημένο, τον 7χρονο Ντέιβιντ (David) από τον γάμου του με τη Μαντόνα (Madonna) ο οποίος διαλύθηκε το 2008 ύστερα από 8 χρόνια.

Μιλώντας παλιότερα για την εμπειρία του αυτή, ο Ρίτσι, είχε ομολογήσει ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου και για τίποτα –ιδιαίτερα λόγω των παιδιών- χαρακτήρισε όμως τη ζωή του δίπλα στη βασίλισσα της ποπ ως μια "σαπουνόπερα" όπου "μπήκε για λίγο, έζησε και ξαναβγήκε".

Ζ. Κ.