Τσιγκούνης & στα προσκλητήρια γάμου ο Μπόλντουιν

02.07.2012
Γαμπρός ντύθηκε ο Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) με την εκλεκτή της καρδιάς του Χιλάρια Τόμας (Hilaria Thomas) σε μια τελετή γεμάτη σταρς του Χόλιγουντ, καθώς και την οικογένεια του διάσημου ηθοποιού.

Η τελετή έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του "St. Patrick" και ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν οι: Tina Fey, Woody Allen και Robert F. Kennedy.

Στο πλευρό του Μπόλντουιν βρέθηκε και η 16χρονη κόρη του Άιρλαντ (Ireland), καρπό του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του Κιμ Μπάσινγκερ (Kim Basinger). Το παρόν έδωσαν και οι δύο γιοί του Άλεκ, Στίβεν (Stephen) και Γουίλιαμ ( William Billy).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, Μάθιου Χίλντζικ (Matthew Hiltzik), το ζευγάρι μοιράστηκε ευχάριστες στιγμές με φίλους και συγγενείς, ενώ θαυμαστές του Μπόλντουιν έσπευσαν να τον συγχαρούν στο δρόμο για την εκκλησία.

Εν το μεταξύ, το κορυφαίο της υπόθεσης είναι πως οι καλεσμένοι ουδέποτε έλαβαν εκτυπωμένο προσκλητήριο για την τελετή. Και οι 200 καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά (μέσω γραπτού sms) για την ώρα και τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου, τάχα για λόγους ασφαλείας.

Μετά την τελετή, ζητήθηκε από τους καλεσμένους να ακολουθήσουν στον εορτασμό της χαράς τον νεονύμφων -ναι, ούτε γι΄αυτό είχαν ειδοποιηθεί- στον επάνω όροφο του Πανεπιστημίου "New York" στο κέντρο Kimmel, όπου δόθηκε η δεξίωση. Στο εν λόγω πανεπιστήμιο είχε φοιτήσει τόσο ο Άλεκ όσο και η Χιλάρια, η οποία υπήρξε εκπαιδεύτρια γιόγκα του διάσημου ηθοποιού.

Ο Άλεκ και η αγαπημένη του ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το περασμένο καλοκαίρι και τον Απρίλιο αρραβωνιάστηκαν!

K.Π