Γουίλιαμ & Κέιτ: Έχουμε παιδί στα σκαριά

30.05.2012
Έναν χρόνο παντρεμένοι συμπλήρωσαν τον περασμένο μήνα οι νεαροί πρίγκιπες και, όπως όλα δείχνουν, είναι πια έτοιμοι να γίνουν γονείς.


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων βασιλείας της γιαγιάς του καθώς και τα δικά του 30ά γενέθλια που έρχονται τον Ιούνιο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) αποκάλυψε τα σχέδιά του για οικογένεια.

"Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά και αυτό είναι το 'κλειδί' για το όλο θέμα", ομολόγησε ο μέλλον βασιλιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κέιτι Κούρικ (Katie Couric) προσθέτοντας ότι "τόσο η Κάθριν (Catherine) όσο και εκείνος ανυπομονούν να κάνουν οικογένεια.

Όταν όμως η δημοσιογράφος του ABC τον ρώτησε αν με την ευκαιρία είχε κάτι να ανακοινώνει επισήμως, ο πρίγκιπας απάντησε κατηγορηματικά, αλλά με χιούμορ που μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί: "Δεν θα μου πάρετε κουβέντα. Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα".

Δηλαδή; Υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση αλλά δεν θα την κάνει εκείνος; Ή δεν υπάρχει κανένα νέο; Πάντως αν είναι κάτι, δεν θα αργήσει να φανεί, οπότε… εμείς θα είμαστε εδώ!

Στη συνέχεια της συνέντευξης η συζήτησε στράφηκε και στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Diana) η οποία σύμφωνα με τον γιο της "είχε την καλύτερη θέση μέσα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ την ημέρα του γάμου του".

Κάνοντας μια πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέφρασε τη σιγουριά του πως αν η μητέρα του γνώριζε τη σύζυγό του –που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει- θα τη λάτρευε. Το ίδιο και η Κέιτ.

Όσο για το αν συνεχίσει την καριέρα του στην αεροπορία ή θα συνεχίσει ως "εστεμμένος πλήρους απασχόλησης", ο Γουίλιαμ δεν έχει ακόμη σίγουρη απάντηση.

"Ακόμη προσπαθώ να αποφασίσω. Μου είναι πολύ δύσκολο γιατί απολαμβάνω πολύ τη δουλειά μου στα ελικόπτερα, αλλά δεν μπορώ να αγνοώ τις υποχρεώσεις μου που γίνονται ολοένα και περισσότερες και πιο σοβαρές", εξηγεί ο πρίγκιπας επαναλαμβάνοντας ότι αυτό που ζυγίζει πολύ αυτό τον καιρό είναι ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Εντάξει… το πιάσαμε το υπονοούμενο! Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ζωή Κίττα