Γουίλιαμ & Κέιτ: Εντατικά μαθήματα για... γονείς

27.04.2012
Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, φαίνεται ότι οι νεαροί πρίγκιπες είναι έτοιμοι για ένα μωράκι…


Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) παραβρέθηκαν σε μια επίσημη εκδήλωση στο πολεμικό μουσείο χθες το βράδυ και έδειξαν την τρυφερή πλευρά τους που μάλλον τους οδηγεί σε ένα μόνο δρόμο: την εγκυμοσύνη.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν και ένας στρατιώτης με τη γυναίκα του και το παιδί του που τράβηξαν την προσοχή του ζεύγους.

Ο Βικ (Vic) και η Χάνα Βίκαρι (Hanna Vicary) έφτασαν στην εκδήλωση μαζί με τον μόλις τριών εβδομάδων γιο τους στον οποίο ο 29χρονος γαλαζοαίματος δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Έτσι, αφού ζήτησε την άδεια των γονιών του, ο Γουίλιαμ πήρε τον μικρό Χιούγκο Έρικ Σκοτ (Hugo Eric Scott) στην αγκαλιά του και από το βλέμμα του και μόνο μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου ανυπομονεί να κρατήσει έτσι το δικό του μωράκι.

Η λατρεμένη του σύζυγός, από την άλλη πλευρά, δεν έδειξε την ίδια λαχτάρα καθώς προτίμησε να χαϊδέψει το μωράκι και να το χαζέψει λίγο, χωρίς όμως ούτε καν να προσπαθήσει να το κρατήσει η ίδια.

Κατά τα άλλα, η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε κομψή όπως πάντα και χάρισε χαμόγελα και έναν καλό λόγο (!) σε όλους.

Σε δύο μέρες, το πριγκιπικό ζεύγος θα γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου τους "ιδιωτικά", όπως έγινε γνωστό από το παλάτι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα