Κέλι Ρόουλαντ: Έχω πάθος με τα sex shop

29.11.2011
Μπορεί να θέλει να δίνει γενικώς την εικόνα του "καλού κοριτσιού" η 30χρονη τραγουδίστρια αλλά να που μερικές αποκαλύψεις της ξαφνιάζουν…


Μπορεί να θέλει να δίνει γενικώς την εικόνα του "καλού κοριτσιού" η 30χρονη τραγουδίστρια αλλά να που μερικές αποκαλύψεις της ξαφνιάζουν…

"Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό sex shop", παραδέχεται η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) μιλώντας στην "Daily Mirror" και… αμαρτία ουκ έχει!

"Είναι πολύ ενδιαφέροντα μέρη αυτά. Πηγαίνω εκεί και βρίσκομαι μαζί με ένα σωρό ανθρώπους χωρίς να με αναγνωρίζει κανείς", συνεχίζει η κριτής του βρετανικού X-Factor ενώ στη συνέχεια μπαίνει και σε άλλες, πιο προσωπικές λεπτομέρειες.

Η Κέλι Ρόουλαντ βρέθηκε σε κλαμπ του κεντρικού Λονδίνου για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Here I Am" και αποκάλυψε ότι το τελευταίο της σίνγκλ "Motivation" περιγράφει ακριβώς πως νιώθει εκείνη κατά τη διάρκεια του σεξ. (Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί).

"Είμαι απελευθερωμένη στα 30 μου χρόνια. Είναι σχεδόν μια μετάβαση", παραδέχτηκε η Κέλι ενώ αποκάλυψε την ανακούφισή της για τη στάση που κράτησε η μαμά της απέναντι στο "λεπτό" αυτό ζήτημα.

"Φοβόμουν για το τι θα έλεγε η μαμά μου μόλις έβλεπε το 'Motivation', αλλά τελικά φώναζε και εκείνη 'Go Lover'", συνέχισε η Κέλι. Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα, παραθέτουμε μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού που πηγαίνουν ως εξής:

"Oh lover, don't you dare slow down. Go longer, you can last more rounds. Push harder, you're almost there now. So go lover, make mama proud", ("Ω, εραστή, μην τολμήσεις να πας πιο αργά. Κράτα περισσότερο, μπορείς να κάνεις περισσότερους γύρους. Πίεσε πιο δυνατά, σχεδόν έφτασες. Γι' αυτό, δώστα όλα εραστή, κάνε τη μαμά περήφανη") ενώ στο ρεφρέν απογειώνεται φωνάζοντας "And when we're done, I don't wanna feel my legs". ("Και όταν τελειώσεις, δεν θέλω να νιώθω τα πόδια μου").

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η καλλίγραμμη Κέλι Ρόουλαντ είναι μόνη από τότε που την εγκατέλειψε ο αρραβωνιαστικός της, Ρόι Γουίλιαμς (Roy Williams) πριν από έξι χρόνια.

Τώρα όμως η πρώην τραγουδίστρια των "Destiny's Child" παραδέχεται ότι είναι πιο προσεκτική σε ότι αφορά στον έρωτα και δεν σηκώνει τα πολλά πολλά.

γυναίκα αξίζει τη γη και τον ουρανό, οπότε αν κάποιος άντρας θέλει να βγει μαζί μου καλό είναι να γνωρίζει ότι δεν σηκώνω αηδίες", διαμηνύει η Κέλι και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ζωή Κίττα