Πού κρύβεται το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μπρίτνεϊ;

24.11.2011
"Πούν' το πούν' το το δαχτυλίδι" φαίνεται ότι παίζει τον τελευταίο καιρό ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), ο οποίος μάλλον έχει γίνει… εξπέρ!

"Πούν' το πούν' το το δαχτυλίδι" φαίνεται ότι παίζει τον τελευταίο καιρό ο Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), ο οποίος μάλλον έχει γίνει… εξπέρ!

Ύστερα από πολύ σκέψη και ψάξιμο, ο 39χρονος ατζέντης λέγεται ότι βρήκε τελικά το κατάλληλο δαχτυλίδι για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Ο φακός απαθανάτισε αρκετές φορές τον Τράγουικ σε κοσμηματοπωλεία όπου είχε πάει για… ψώνια και παρόλο που τόσο εκείνος όσο και η Σπίαρς διέψευδαν τα περί επικείμενου γάμου, το RadarOnline.com υποστηρίζει ότι "η μεγάλη στιγμή έφτασε".

"Πήγε παντού και έψαξε τα πάντα", μεταφέρουν πηγές του σάιτ, τονίζοντας όμως ότι η τελική επιλογή δεν είναι κάτι εξωπραγματικό. "Το δαχτυλίδι θα είναι πολύ κομψό και κάτω από 4 καράτια", εξηγούν.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Νότιο Αμερική όπου η Μπρίτνεϊ συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία της με τον τίτλο "Femme Fatale".

Πληροφορίες θέλουν την επίμαχη ερώτηση να γίνεται αμέσως μετά το τέλος της τουρνέ, δηλαδή σε λίγες εβδομάδες. Η πριγκίπισσα της ποπ και ο αρραβωνιαστικός της, λέγεται ότι περιμένουν πως και πως τη στιγμή εκείνη ώστε να ξεκουραστούν και να αφοσιωθούν επιτέλους στην επόμενη μέρα της προσωπικής τους ζωής.

Η Μπρίτνεϊ έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Το 2004 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) στο Λας Βέγκας, αλλά ο γάμος αυτός ακυρώθηκε ύστερα από μόλις 55 ώρες.

Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2004 παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Jason Alexander), από τον οποίο και χώρισε τον Αύγουστο του 2006. Μαζί έχουν δύο γιους. Τον 6χρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) που αύριο γίνεται έξι και τον 5χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Ζωή Κίττα