Τα «πήρε» η Ζέτα με την εγκυμοσύνη!

19.10.2011
Πριγκίπισσα να ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια τέτοιο άγχος πότε θα κάνει τον «διάδοχο» της αυτού μεγαλειότητος, Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν θα το είχαμε. Κάθε εβδομάδα μας απασχολεί η «εγκυμοσύνη» της. Πότε ότι είναι έγκυος στο «υψηλό» μωρό. Πότε ότι πήγαν με τον… μεγαλειότατο Μιχαήλ στο μαιευτήριο

Πριγκίπισσα να ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια τέτοιο άγχος πότε θα κάνει τον «διάδοχο» της αυτού μεγαλειότητος, Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν θα το είχαμε. Κάθε εβδομάδα μας απασχολεί η «εγκυμοσύνη» της. Πότε ότι είναι έγκυος στο «υψηλό» μωρό. Πότε ότι πήγαν με τον… μεγαλειότατο Μιχαήλ στο μαιευτήριο για εξετάσεις και πότε ότι είναι σε φάση να καταστεί έγκυος. Νισάφι.

Από την τόση προσμονή «γκαστρωθηκαμε» όλες οι υπόλοιπες πλην της Ζέτας. Και με όλο αυτό τον πανικό, ήρθε και η Μακρυπούλια και τσίτωσε. Και πώς να μην το κάνει η γυναίκα;. Δεν είναι να την πετύχουν πουθενά κι αμέσως τη ρωτούν πότε θα μείνει έγκυος. Άραγε, τους έχουν πει ότι τούτη είναι η πιο αδιάκριτη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα ή… χαμπάρι ο Τρύφωνας;

Έτσι, έγινε και το βράδυ της Δευτέρας όταν η Μακρυπούλια βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας ρούχων. Τη ρώτησαν σχετικά και ήρθε το μάτι της και γυάλισε. Άδικα; «Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σας πω, γιατί σας έχω απαντήσει άπειρες φορές σε αυτή την ερώτηση. Όταν είναι να γίνει, δεν μπορώ και να το κρύψω. Θα το μάθετε» είπε φανερά εκνευρισμένη. Και συνέχισε: «κάποιες φορές είναι λίγο κουραστικό να με ρωτάτε το ίδιο και το ίδιο όταν μάλιστα σας έχω απαντήσει»

Αλλά οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν και ο εκνευρισμός φούντωσε: «Το θέμα δεν είναι αν έχω κουραστεί εγώ. Το θέμα είναι γιατί δεν κουράζεστε εσείς»! Πάντως, μέσα σε όλα αυτά διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα ότι με τον Χατζηγιάννη πήγαν σε μαιευτήριο για εξετάσεις.