Μαντόνα: ξεπαραδιάστηκε... λόγω κυτταρίτιδας

09.08.2011

Αν γκρινιάζεις εσύ για την κυτταρίτιδα στο κορμάκι σου, που να πιστέψεις πως ολόκληρη Μαντόνα αναγκάζεται να ξεπαραδιαστεί για να καταπολεμήσει τον εφιάλτη κάθε γυναίκας!

Όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό "Star", η 52χρονη τραγουδίστρια που έχει μανία με το fitness, την υγιεινή διατροφή και την άψογη σιλουέτα της, έκανε πανάκριβη αγορά ενός αντικυτταριδικού μηχανήματος, η αξία του οποίου ανήλθε στις 50 χιλιάδες βρετανικές λίρες (κοντά στα 57 χιλιάδες ευρώ).

Το "Cellupulse" όπως ονομάζεται αποτελεί μια θεραπευτική συσκευή ραδιοκυμάτων που διατηρούν την επιδερμίδα σφριγηλή και χωρίς κυτταρίτιδα.

Σύμφωνα με πηγή του ίδιου περιοδικού, η Μαντόνα χρησιμοποιεί τη συσκευή 2 φορές την εβδομάδα και μέτρα μετρά τις αναλογίες της αφού θέλει νμα είναι σίγουρη πως το μηχάνημα κάνει δουλειά!

Και δεν είναι μόνο η κυτταρίτιδα. Η μανιακή με το σώμα της Μαντόα διαθέτει και συσκευή μέτρησης του λίπους στο σώμα και μόλιςδει πως έχει πάρει έστω και ένα πικογραμμάριο λίπους, μιζεριάζει

Πάντως, το εν λόγω μηχάνημα υποτίθεται πως είναι κορυφαίο στην κατηγορία του εξ' ου και τόσο πανάκριβο αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική απαλλαγμένη από τον φλοιό πορτοκαλιού.

Είναι αλήθεια πως η Μαντόνα πειραματίζεται πολύ με τις μεθόδους άσκησης που χρησιμοποιεί αφού μέχρι το 2009 εμπιστευόταν με κλειστά μάτια μόνο την fitness γκουρού Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson).

Άνθρωπος του περιβάλλοντός της τονίζει πως η απώλεια της Τρέισι ενόχλησε τη Μαντόνα αφού υπολόγιζε σε εκείνη για να διατηρεί το σώμα της τονωμένο μια ζωή. Η Άντερσον ζούσε μαζί της και ήταν κομμάτι του κύκλου της ενώ οι επόμενοι γυμναστές της δεν την κάλυψαν πλήρως.

Άλλωστε, η 52χρονη θέλει να κάνει δυναμικό comeback, βάζοντας κάτω ανταγωνίστριες όπως η Lady Gaga. Πέραν του αντικυτταριδικού μηχανήματος, η βασίλισσα της ποπ έχει προσλάβει και ειδικούς σεφ, μασέρ και κάθε λογής επαγγελματία που θα της επιτρέψει να δείχνει όσο πιο νέα γίνεται!

Κατερίνα Π.