Ο... ανατρεπτικός γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ

31.01.2011
Αποφασισμένος να παντρευτεί με τον "δικό του τρόπο" φαίνεται πως είναι ο 29χρονος πρίγκιπας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες ανατρέποντας μάλιστα τα "δεδομένα".


Αποφασισμένος να παντρευτεί με τον "δικό του τρόπο" φαίνεται πως είναι ο 29χρονος πρίγκιπας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες ανατρέποντας μάλιστα τα "δεδομένα".

Πρώτα πρώτα, έγινε γνωστό ότι ο Γουίλιαμ (William) έχει ήδη στείλει ανοιχτή πρόσκληση σε απλούς πολίτες, παιδιά, εθελοντές και άστεγους που επιθυμούν να γεμίσουν τα στασίδια του Αβαείου του Γουεστμίνστερ στις 29 Απριλίου. Θέλει, λένε οι πηγές, να κοιτάζει φιλικά πρόσωπα την ώρα που θα στέκεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων δίπλα στην αγαπημένη του Κέιτ (Kate).

Επιπλέον, είναι ήδη γνωστό ότι η συγκεκριμένη μέρα έχει ήδη κηρυχθεί αργία για όλη τη χώρα, καθώς θεωρείται ευκαιρία για εθνικούς εορτασμούς. Ο Γουίλιαμ έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να στηθούν μεγάλα πάρτι στους δρόμους εκείνη τη μέρα ενώ επίσης θα υπάρξει μια συναυλία με μερικούς από τους πιο διάσημους βρετανούς τραγουδιστές.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη ότι υπάρχει επίσης η αργία μετά το Πάσχα, για πολλούς, που μπορεί να εκμεταλλευτούν τις άγιες εκείνες μέρες καθώς και τη αργία της Πρωτομαγιάς που μεσολαβεί, το "καθισιό" θα εκτείνεται μέχρι και 11 (!) μέρες.

Στο ίδιο πλαίσιο, έχει ανακοινωθεί ότι οι παμπ τόσο στην Αγγλία όσο και την Ουαλία θα παραμείνουν ανοιχτές πέραν του κανονικού –αυστηρού πάντα- ωραρίου εκείνες τις μέρες, ενώ όπως έχει συμφωνηθεί, θα βρίσκονται στην καρδιά των εκδηλώσεων αφού μέσω των τηλεοράσεών τους θα μεταφέρουν ασταμάτητα τον παλμό των εορτασμών, μαζί με καλό φαγητό και… μπύρα για όσους δεν καταφέρουν να πλησιάσουν όσο θα ήθελαν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μεγάλη ανησυχία του Γουίλιαμ είναι να μην χαθεί η όλη ουσία μέσα στο πρωτόκολλο. Και όταν ο ερωτευμένος πρίγκιπας αναφέρεται στην "ουσία" εννοεί το γεγονός ότι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται παντρεύονται έχοντας δίπλα πάνω από όλα τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους.

Εξάλλου, ακόμη και η ημερομηνία του γάμου ήταν επιλογή του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Κάρολου. Ο Γουίλιαμ προτίμησε να ρισκάρει την όποια πιθανότητα βροχής εκείνη την εποχή έναντι μιας πιο ασφαλούς καλοκαιρινής ημερομηνίας υποστηρίζοντας ότι "οι δυο τους είναι ζευγάρι τόσο καιρό που ένας μακρόχρονος αρραβώνας δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα".

Σύμφωνα με πολλούς, η στάση του δεύτερου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο πρίγκιπα μεταφράζεται ως η διάθεσή του να ξεκαθαρίσει τη θέση του και μετά τη στέψη. "Έτσι θα είμαι και τότε", διαβάζουν οι αναλυτές "ανάμεσα από τις γραμμές" και… αναμένουν, αναγνωρίζοντας έντονα στοιχεία από την προσωπικότητα της μητέρας του, Νταϊάνα (Diana) στον χαρακτήρα του μέλλοντα βασιλιά τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα