Έχρισε βασίλισσα τη Φαίη

28.01.2011
Oταν έχεις τέτοιον άντρα, πώς να μη χαμογελάς μέχρι τ’ αφτιά;

Oταν έχεις τέτοιον άντρα, πώς να μη χαμογελάς μέχρι τ’ αφτιά; Το να σε χρίζει βασίλισσα, όχι μόνο της καρδιάς του, αλλά και ολόκληρης τηλεοπτικής ζώνης δεν είναι και λίγο! Αυτό συνέβη στη Φαίη Σκορδά, που ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou» ανέφερε ότι με βάση τα «χτυπήματα» στο Internet η καλή του «έφαγε» την Ελένη Μενεγάκη στην πρωτιά της πρωινής ζώνης.

Αφορμή στάθηκε μια έρευνα στο Διαδίκτυο, από την οποία, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, προέκυψε ότι η γυναίκα του έρχεται πρώτη σε «χτυπήματα» στο Internet, ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη και μετά όλοι οι άλλοι. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυβε το καμάρι του, ενώ η Φαίη δεν το σχολίασε, αφήνοντας εκείνον να τη... χρίσει «βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

«Διάβασα σήμερα μια έρευνα... Το ξέρετε ότι η Φαίη, για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, έχει τα περισσότερα κλικαρίσματα στο Διαδίκτυο;» είπε χαρακτηριστικά. «Πρώτη είναι η Φαίη στο Google, δεύτερη η Μενεγάκη και μετά τα λοιπά», πρόσθεσε. Κι ενώ η Φαίη καθόταν δίπλα του με υπερηφάνεια, η συνεργάτιδα και φίλη της Σάσα Σταμάτη αναφώνησε: «Έλα ρε βασίλισσα!».

Όσο για τον ίδιο τον Γιώργο, δεν τον πείραξε που είναι 17ος στη σειρά. Άλλωστε, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν το ζευγάρι, ο Γιώργος μπροστά στη Φαίη δεν βάζει καμιά άλλη, πόσο μάλλον τώρα, που σύμφωνα με την έρευνα έρχεται πρώτη η καλή του.

Δεν ξέρουμε -ακόμα τουλάχιστον- πώς αντέδρασε η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» για αρκετά χρόνια Ελένη Μενεγάκη. Όπως λένε αυτοί που την ξέρουν, μάλλον θα γέλασε με σημασία, καθώς οι βασίλισσες δεν καθιερώνονται μέσα σε μια χρονιά και το τηλεοπτικό κοινό είναι που τις ανεβάζει και τις κατεβάζει...