Ο Κάρολος τσιλιμπουρδίζει κάτω από τη μύτη της Καμίλα

12.01.2011
Την ώρα που το Μπάκινχαμ ασχολείται ως επί το πλείστον με τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), ο πατέρας του ανάβει φωτιές κάνοντας... ανήθικες προτάσεις!


Την ώρα που το Μπάκινχαμ ασχολείται ως επί το πλείστον με τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), ο πατέρας του ανάβει φωτιές κάνοντας... ανήθικες προτάσεις!

Όπως ισχυρίζεται η Τάσα ντε Βασκονσέλος (Tasha de Vasconcelos) ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) ζήτησε να του χαρίσει "μια ιδιωτική πασαρέλα", αφού πρώτα την είχε φλερτάρει έντονα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το εξωτικό μοντέλο με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη, τονίζει ότι όλα αυτά έγιναν ακριβώς κάτω από τη μύτη της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. (Camilla Parker Bowles), σε κάποια εκδήλωση όπου είχαν βρεθεί όλοι πριν από μερικά χρόνια.

Όλα αυτά μπορεί κανείς να διαβάσει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία του 42χρονου μοντέλου και ηθοποιού που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με τίτλο "Η ομορφιά ως όπλο" ("Beauty as a weapon"). Στις σελίδες του κατά πως φαίνεται "ζουμερού" βιβλίου, η ντε Βασκονσέλος περιγράφει μια σειρά από ανάλογα στιγμιότυπα ανάμεσα στην ίδια και τον 62χρονο σήμερα διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εκρηκτικής Τάσα, όλα ξεκίνησαν από μερικές "αμήχανες ατάκες" και ένα "σαγηνευτικό χαμόγελο" (!) από τον Κάρολο προς εκείνη το 1999, όταν και πρωτογνωρίστηκαν, αλλά το πράγμα γρήγορα εξελίχθηκε...

Στη συνέχεια και με λόγια που θυμίζουν κάτι από... Άρλεκιν, το μοντέλο περιγράφει την επόμενη συνάντησή της με τον γαλαζοαίματο στο σπίτι του Δούκα του Νορθάμπερλαντς λίγο καιρό αργότερα.

"Όλο το βράδυ ένιωθα τη ματιά του στο κολιέ μου που φώτιζε το πρόσωπό μου, καθώς και στα πιο απόκρυφα θέλγητρα των καμπύλων κάτω από το Versace φόρεμά μου. Ο πρίγκιπας είχε γίνει άντρας. 'Είσαι υπέροχη', τόλμησε να ψελλίσει. 'Θα σκεφτόσουν ποτέ μία πριβέ πασαρέλα... μόνο για μένα;'", περιγράφει η ντε Βασκονσέλος, συμπληρώνοντας -φυσικά- ότι αρνήθηκε την πρόταση "αναστατωμένη από όλες τις άλλες διαμαντοφορεμένες γυναίκες που μπορεί να άκουγαν τη συζήτησή μας".

Στο σημείο αυτό, η Τάσα δίνει έμφαση και στην πληροφορία που είχε σχετικά με την μεγάλη αγάπη της ζωής του Καρόλου που λεγόταν Καμίλα. Έτσι ακριβώς την είχε τη πληροφορία (!)

Στο μεταξύ, η Καμίλα που επρόκειτο πέντε χρόνια αργότεαρ να παντρευτεί τον διάδοχο παίρνοντας και τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης, λέγεται ότι ήταν εκεί κοντά "αφρίζοντας" από τη στενή παρέα του καλού της με τη νεαρή καλλονή.

Όταν λίγα χρόνια αργότερα ο πρίγκιπας συνάντησε την κοπέλα σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, πια, έκανε για ακόμη μια φορά σχόλιο για το φόρεμά της.

"Ο Κάρολος με πλησίασε και μου είπε πόσο του άρεσε το φόρεμά μου. Υποθέτω ότι ήταν ένας τρόπος για να μου θυμίσει ότι ακόμη ενδιαφερόταν για αυτό που υπήρχε κάτω από αυτό", γράφει η ντε Βασκονσέλος, συμπληρώνοντας ότι αντίθετα από τον άντρα της, η Καμίλα δεν της είπε κουβέντα όλο το βράδυ.

Το μοντέλο και ο πρίγκιπας συναντήθηκαν αρκετές φορές ενώ όπως υποστηρίζει εκείνη έχει παραβρεθεί και σε γεύματα στο Κλάρενς Χάους (Clarence House).

"Κάθε φορά που οι δρόμοι μας συναντιόταν, ο πρίγκιπας έφευγε από την ομήγυρή του για να έρθει να μου μιλήσει λίγο. Διακριτικός. Γοητευτικός. Αλλά πάντα γόης. Πρέπει να πω ότι ήταν ο τύπος του άντρα που μου αρέσει. Ένας αληθινός τζέντλεμαν, κομψός και σαγηνευτικός. Αυτός ο άντρας μου άρεσε και τα αρσενικά του ένστικτα μπορούσαν να το διαγνώσουν", παραδέχεται με θράσος η 42χρονη καλλονή και μετρά τις μέρες μέχρι να βγει το πόνημά της στα βιβλιοπωλεία ώστε να εξαργυρώσει και σε χρήματα αυτή τη διάθεσή της να μοιραστεί με τον κόσμο τόσο "προσωπικές στιγμές".

Κατά τα άλλα, πιστό στην πάγια τακτική του, το παλάτι δεν έκανε κανένα σχόλιο, όπως συνηθίζει για κάθε περίπτωση προσωπικών συζητήσεων.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα