Έλλη Κοκκίνου: Τι αποκάλυψε ο γιατρός της για την κατάστασή της

22.08.2024
Έλλη Κοκκίνου: Τι αποκάλυψε ο γιατρός της για την κατάστασή της
Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Τρίτη που επέστρεψε από την Τήνο η Έλλη Κοκκίνου, όπως αποκάλυψε η ίδια χθες με ένα story στο instagram της.

Όπως μάθαμε η τραγουδίστρια ταλαιπωριόταν από μια φαρυγγίτιδα και έκανε αφωνία στην Τήνο για να καταφέρει να τραγουδήσει την Κυριακή το βράδυ και επιστρέφοντας την Τρίτη στο καράβι παραπονέθηκε στην παρέα της πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά και δυσκολεύεται στην αναπνοή και καθώς πάσχει από άσθμα αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο προληπτικά. Και όπως αποδείχτηκε πολύ καλά έκανε καθώς οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο θεράπων ιατρός της τραγουδίστριας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την κατάσταση της υγείας της, διαβεβαιώνοντας πως η Έλλη Κοκκίνου είναι μία χαρά και σύντομα θα βρίσκεται στο σπίτι της.

«Η κυρία Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της» αποκάλυψε ο γιατρός της, κύριος Βασίλης Ιορδανόγλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2024 - 20:50