Ολυμπιακοί Αγώνες: Αδικημένη και αβοήθητη νιώθει η Δώρα Γκουντούρα

30.07.2024
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αδικημένη και αβοήθητη νιώθει η Δώρα Γκουντούρα
Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκλείστηκε χθες σε έναν αγώνα με πολλά παρατράγουδα

Η ίδια η Δήμητρα Γκουντούρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή της και λύγισε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του πολυσυζητημένου αγώνα της ξιφασκίας των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν πολλά εκτός του αθλητικού χώρου που όμως επηρέασαν την Δήμητρα πολύ και φάνηκε.

Σήμερα, πιο ψύχραιμη εμφανίστηκε στην εκπομπή Summer’s Cool και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, μετά τον άδικο αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, τόνισε στις δηλώσεις της πως νιώθει αδικημένη και αβοήθητη.

«Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη και είδα κάποια πράγματα που ήθελα να ξαναδώ από τον αγώνα. Προσπάθησα να μην κλάψω, αλλά δεν τα κατάφερα. Συγκινήθηκα για το πού είμαι και τι έχω περάσει για να φτάσω εδώ» είπε η αθλήτρια της ξιφασκίας και συνέχισε:

Ένιωσα αδικημένη και αβοήθητη, όσο και να διαμαρτυρηθούμε δεν θα αλλάξει κάτι. Το στάδιο έβραζε και ίσως αγχώθηκε ο διαιτητής, αλλά δεν με νοιάζει, εγώ παίζω τίμια. Ο προπονητής μου μίλησε για σκάνδαλο, ήταν θυμωμένος, δεν γίνεται να παίζεις με τον ιδρώτα του άλλου».

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 17:32