Εκτοξεύει τα βέλη της... γυμνή

15.11.2013
Άραγε να ισχύει ότι μόνο αν είσαι ηθοποιός ξέρεις και μπορείς να κλέβεις την παράσταση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η θεογκόμενα (που δηλώνει και ηθοποιός) με το περίεργο όνομα Μάγκουι Μπράβι (Magui Bravi) το καταφέρνει μια χαρά κάνοντας μια πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα φωτογράφηση για το περιοδικό HOMBRE. Η ωραία Μάγκουι φόρεσε το μπικίνι της, πήρε το τόξο και εξαπέλυσε τα καυτά ερωτικά βέλη της προς τις διψασμένες για ομορφιά καρδιές μας. Οι καλογυμνασμένοι της γλουτοί μας αποτελειώσαν κυριολεκτικά.

Άραγε να ισχύει ότι μόνο αν είσαι ηθοποιός ξέρεις και μπορείς να κλέβεις την παράσταση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η θεογκόμενα (που δηλώνει και ηθοποιός) με το περίεργο όνομα Μάγκουι Μπράβι (Magui Bravi) το καταφέρνει μια χαρά κάνοντας μια πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα φωτογράφηση για το περιοδικό HOMBRE.
Η ωραία Μάγκουι φόρεσε το μπικίνι της, πήρε το τόξο και εξαπέλυσε τα καυτά ερωτικά βέλη της προς τις διψασμένες για ομορφιά καρδιές μας. Οι καλογυμνασμένοι της γλουτοί μας αποτελειώσαν κυριολεκτικά.